Лайм

Джастін Бібер набив нове тату, і фанати знайшли в ньому прихований сенс - вони вважають, що малюнок присвячений Селені Гомес

Фани все ще сподіваються, що колишні закохані коли-небудь знову будуть разом

26-річний співак Джастін Бібер щасливо одружений на 23-річній моделі Хейлі Болдуін. Нещодавно подружжя відзначило другу річницю весілля, а фанати досі підозрюють, що у виконавця не згасли почуття до його колишньої дівчини Селени Гомес.

Днями зірка поп-музики похвалився в Instagram своїм новим татуюванням, і шанувальники тут же знайшли в ній прихований сенс. Джастін набив на шиї троянду на довгому стеблі та з шипами. Окаті фани співака розгледіли в бутоні квітки букву S і вирішили, що таким чином Бібер зізнається у вічному коханні своїй колишній (адже S - це якраз перша буква імені Селени).

Джастін Бібер Фото: instagram.com/justinbieber

Втім, інші фоловери, витлумачили нове татуювання Джастіна більш логічно. Вони вирішили, що буква S символізує вересень - місяць, коли співак одружився з моделлю. І, отже, татуювання він присвятив не колишній дівчині, а своїй дружині Хейлі.

Нове тату Джастіна Бібера Фото: instagram.com/sellygandjb

Серед коментаторів також були й ті, хто закликає інших не шукати глибокий сенс там, де його немає. Вони впевнені, що це просто квітка. А буква всередині бутона - це вигадка фанатів.

Джастін Бібер Фото: instagram.com/justinbieber

Джастін Бібер з дружиною Хейлі Фото: instagram.com/justinbieber

Джастін Бібер та Селена Гомес зустрічалися близько восьми років, правда, не без перерв у стосунках. Остаточно ж розійшлися вони в березні 2018 року, всього за кілька місяців до того, як співак одружився на Хейлі Болдуін. Співак і модель зареєстрували стосунки таємно, а вже восени 2019-го влаштували повноцінне весілля з гостями та вінчанням в церкві.

  • Джастін Бібер вимагає $20 млн у двох жінок, які звинуватили його в сексуальному насильстві. Співак подав позов про дифамацію - поширення компрометуючих відомостей наклепницького характеру.
  • Також співак розповів про серйозну хворобу. Виявляється, Бібер страждає від хвороби Лайма, через яку постраждала його шкіра, мозок і загальний стан здоров'я.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита