Лайм

Міллі Боббі Браун розповіла, кого могла зіграти у "Грі престолів", та як їй відмовили автори серіалу

За словами актриси, свого часу відмова сильно надломила її впевненість у собі

Міллі Боббі Браун, зірка серіалу "Дивні дива" та свіжого детектива "Енола Холмс", розповіла, як проходила проби на одну з ролей у "Грі престолів". Що правда, тоді ще юній актрисі відмовили, і це дуже надломило її віру в себе.

Про це 16-річна знаменитість розповіла в студії The Tonight Show, гостею якого стала на початку жовтня. За словами актриси, тоді вона проходила безліч різних кастингів, але шанс зіграти войовничу Ліану Мормонт здавався їй особливо цінним.

Міллі Боббі Браун на зйомках фільму "Енола Холмс" Фото: Instagram / mills

"Ця відмова надломила мене, я ніколи цього не приховувала, - зазначила Міллі Боббі Браун. - Ця індустрія сповнена відмов. Ви чуєте "ні", дуже багато "ні", поки одного разу нарешті не почуєте "так". Я проходила прослуховування на ролі в рекламі та де тільки можливо. Потім я потрапила на проби до "Гри престолів", і мені сказали "ні". Роль Ліан Мормонт дісталася британській актрисі Беллі Рамзі.

За словами Міллі Боббі Браун, після цього випадку вона задумалася, наскільки важко бути успішним у цій сфері, і зробила ще одну спробу - вирушила на кастинг серіалу Netflix "Монток". Пізніше він перетворився на "Дивні дива" і приніс їй небувалу славу.

Белла Рамзі і Крістофер Хівью на зйомках "Ігри Престолів" Фото: Instagram / Bella Ramsey

Нагадаємо, серіал "Дивні дива" братів Дафферів отримав 30 номінацій та шість статуеток "Еммі", чотири номінації на премію "Золотий глобус" і 10 номінацій на премію Американської гільдії кіноакторів. Прем'єра 4 сезону очікується в квітні 2021 року.

  • А тим часом читайте на theLime інтерв'ю з актором з "Дивних див" , харків'янином Андрієм Івченком. Наприкінці 90-х він виїхав до Канади, а сьогодні живе в США та знімається в проектах Netflix.
  • Дастін з "Дивних див" ліг на четверту операцію, і все через рідкісну хворобу. Шепелявість актора в серіалі здається кумедною, але в житті йому не до сміху.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля