Лайм

Чи помиляються "ікони стилю"? Ще й як: 5 найневдаліших образів Ріанни

Співачка не боїться експериментувати з одягом

Кожна дівчина, яка цікавиться світом моди і останніми трендами, намагається рівнятися на знаменитостей. Однак не завжди у відомих людей, навіть тих, які називаються "іконами стилю", виходить одягатися так, щоб приховати свої недоліки та підкреслити переваги.

Американська R'n'B-співачка, актриса і бізнесвумен Ріанна вважається кумиром молоді та однією з наймодніших зірок Голлівуду. Тим більше, що недавно співачка стала ще й модельєром - вона створює колекції нижньої білизни. Однак для світських заходів і повсякденних луків Ріанна обирає не завжди вдалі образи. Давайте ж подивимося, що з ними не так.

Мереживний комбінезон

Для 32-річної зірки вибір такого наряду загрожує тим, що він ще більше підкреслив її проблемні зони, так як обтягуюче мереживо і білий колір додають зайвих кілограм. А величезний бант тільки погіршив ситуацію - цей образ не можна назвати стильним. Не врятувало ситуацію навіть взуття на високих підборах. Незважаючи на провальний лук, зірка була впевнена в своїй привабливості весь вечір.

Фото: pinterest.com

Оверсайз

Популярний нині стиль оверсайз - один з найулюбленіших в луках Ріанни. Однак масивним одягом співачка, яка кілька років тому сильно поправилася, ще більше підкреслює свою повноту. Втім, іноді кожній жінці просто хочеться одягнутися комфортно, а не хизуватися в тісній спідниці й туфлях на шпильці.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Мілітарі

Ріанна є прихильницею стилю "мілітарі" - в кожному другому повсякденному образі можна зустріти камуфльований одяг кольору хакі. До того ж співачка примудряється поєднувати в одному луці кілька різних його відтінків, що виглядає не дуже з точки зору моди і стилю. Ну, хто не помиляється в цьому житті?

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Химерні сукні

Якщо в повсякденному стилі співачки багато толстовок, брюк і грубого взуття, то на червоних доріжках Ріанна прагне виглядати як справжня леді, вибираючи сукні та взуття на шпильці. Однак не завжди такі образи виглядають стильно.

Так, наприклад, на прем'єрі фільму співачка з'явилася в фіолетовій сукні від Givenchy. Блискуча сукня з об'ємними воланами зіпсувала її фігуру, вкоротив шию і ноги.

Фото: pinterest.com

На іншому заході вона з'явилася в золотистій сукні, яка нагадувала пом'ятий обгортковий папір.

Фото: pinterest.com

Відзначимо, що і чорний колір, який в принципі повинен робити фігуру стрункішою, не завжди в нарядах Ріанни виконує свою функцію, а іноді навіть навпаки. Так, наприклад, як вийшло з сукнями нижче.

Фото: pinterest.com

Але, схоже, зірку це нітрохи не збентежило - Ріанна не боїться помилятися і експериментувати з образами і фактурами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Співачка Тоня Матвієнко розповіла, що після смерті Ніни Митрофанівни часто бачить її своїх снах. Артистка досі не звільнила кімнату від маминих речей

Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

Юрій Рибчинський пояснив, чому смерть Скрябіна - вбивство. Він пригадав, як присвятив поетичні рядки Андрію Кузьменку