Лайм

"Мартінси", "козаки" та кросівки з підсвічуванням: 5 моделей взуття з 90-х, які сьогодні носять тільки стиляги

Це модне взуття не залишить байдужим нікого

У світі моди існують певні цикли, і те, що було модним 20-30 років тому, зараз знову на піку популярності. Так, наприклад, поєднання велосипедок і масивного светра вже не можна назвати трендом 90-х, так як зараз такий одяг знову в моді.

Так само і з взуттям - у 2020 році ми спостерігаємо повернення тих моделей, які були в тренді за часів популярності жіночого гурту Spice Girls. Які ж моделі обрати, щоб бути на стилі?

"Мартінси", або "мартенси", - грубі черевики на шнурівці та на масивній підошві, які випускає фірма Dr. Martens. Ці черевики підкорили модниць своєю функціональністю і зручністю - їх можна сміливо одягати як з шифоновою спідницею, так і з діловим костюмом.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

"Козаки" - черевики в ковбойському стилі з подовженим носком і скошеним каблуком квадратної форми. Таке взуття було на піку популярності в кінці 1990-х років, і ось знову модниці по всьому світу підхопили цей тренд. Це взуття чудово поєднується з популярними нині джинсами слоучі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Масивні кросівки з підсвічуванням також були популярні 30 років тому. Однак зараз кросівки перестали бути тільки спортивним взуттям, а стали майже базовим взуттям в гардеробі кожної модниці.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Туфлі на платформі зараз також на піку популярності. Але якщо в 90-х дівчата вибирали досить безглузді моделі на величезній підошві, на яких важко було пересуватися, то сьогодні модниці обирають невелику платформу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Туфлі-човники з гострим носом також повернулися з 90-х. Однак зараз модниці комбінують їх не тільки зі спідницями і сукнями, але і з широкими брюками і джинсами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чи можуть українці голосувати у другому півфіналі "Євробачення-2024": це треба знати

Другий півфінал Євробачення 2024 відбудеться 9 травня - чи може голосувати у цій частині шоу Україна - подробиці

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: дивитися онлайн-трансляцію масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna