Лайм

Маколей Калкін показав кращу маску за час карантину - шанувальники фільму "Один вдома" вже встали в чергу

Нова маска актора має забавний дизайн

Американський актор Маколей Калкін, відомий за роллю хлопчика Кевіна з культової комедії "Один вдома", показав, як захищається від коронавірусу. І це найкращий спосіб боротьби з нудьгою під час пандемії.

На свій сторінці в Twitter 40-річна зірка показав фото, на якому він зображений в захисній масці для обличчя, і вона точно сподобається фанатам знаменитого різдвяного комедійного фільму. На ній зображена нижня частина Кевіна МакКалістера - персонажа фільму "Один вдома", який і приніс неймовірний успіх юному акторові.

Фото: twitter.com/IncredibleCulk

"Просто щоб залишатися в безпеці від Covid, ношу шкіру, яку з мене зняли в молодості. Не забувайте вдягати маски, діти", - написав під знімком актор.

Публікація Калкіна вже встигла зібрати понад 500 тисяч лайків і 72 тисячі ретвітів. У коментарях жартують, що в цій масці його точно ніхто не дізнається. А фани "Один вдома" назвали її найкращою за час карантину та закидали Маколея питаннями, де можна придбати цю веселу "шкіру Кевіна".

  • 26 серпня Маколею Калкіну виповнилося 40 років. У свій день народження зірка фільму "Один вдома" вирішив пожартувати над фанами , оголосивши про свій вік.
  • Disney готується до зйомок рімейка культового фільму "Один вдома", надаючи оригінальним акторам можливість знятися в камео - коротких епізодичних ролях. Але деяких з них буквально неможливо дізнатися . Ось, як актори різдвяної комедії виглядають через 30 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil