Лайм

З твіду, вовни і шкіри: 9 стильних і теплих спідниць на осінь 2020

Які варіанти базової деталі гардероба нині в моді

Сучасні модниці найчастіше віддають перевагу зручним джинсам та штанам з високою посадкою, проте є й такі, хто не може уявити свій осінній гардероб без кількох спідниць.

У цьому сезоні варто звернути увагу на шкіряні та стьобані варіанти, спідниці з розрізом, трикотажні моделі, у велику шкільну складку, елегантні спідниці-олівці, сміливі напівпрозорі моделі, а також з різноманітними драпіровками і бахромою. Розглянемо детальніше наймодніші моделі спідниць і вирішимо, з чим їх можна поєднувати.

Стильні спідниці з еко-шкіри - тренд останнього сезону. Ви можете вибрати як ультракоротку, так і спідницю міді або навіть максі, плісе, із завищеною талією, гудзиками або нерівним кроєм - всі ці варіанти будуть модними. А в поєднанні з піджаком оверсайз, теплим кардиганом або водолазкою ще й зігріють осіннім днем.

Фото: pinterest.com

Вовняна подовжена спідниця-олівець повинна бути в гардеробі кожної модниці. Саме такий варіант спідниці можна одягти в офіс або на ділову зустріч.

Фото: pinterest.com

Ще один вдалий варіант - спідниця з твіду. Її можна одягти з однотонною водолазкою і жакетом з такої ж тканини, як і спідниця. Твідові спідниці також можуть бути різної довжини - від ультракоротких до міді з великим розрізом.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

У цьому сезоні популярні також стьобані спідниці, які стануть кращими друзями дівчат з приходом холодів. У такій спідниці можна буде не тільки відправитися на ділову зустріч, а й піти на вечірку.

Фото: pinterest.com

Плісировані спідниці все ще залишаються в тренді, однак це не найвдаліший варіант на прохолодну погоду, так як пошиті вони зазвичай з шовку або шифону. Але якщо ви знайшли такий варіант з вовни - то сміливо одягайте її з довгим светром оверсайз.

Фото: pinterest.com

Спідниці з довгими розрізами і запахом також виділять вас з натовпу. Скомбінуйте таку спідницю з високими чобітьми і масивним кашеміровим светром в пастельних тонах - і ви будете наймоднішою цієї осені.

Фото: pinterest.com

Для тих, хто не хоче мерзнути, вигадали трикотажні спідниці з великим вмістом вовни в складі. Ви можете вибрати на осінь трикотажну спідницю максі і поєднати її зі светром і взуттям на підборах, а лінію талії підкреслити аксесуарами.

Фото: pinterest.com

А тим модницям, які втомилися від класики, пропонуємо варіант із джинсовою спідницею. Поєднувати її можна із джинсовою курткою або косухою та чоботами-"козаками".

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - спідниця цікавого крою з драпіруванням. Під таку модель необхідно підібрати непомітний верх і мінімум аксесуарів, щоб не перевантажити образ.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа