Лайм

Досвідчені грабіжники розкрили тонкощі своєї роботи - їх одкровення допоможуть убезпечити ваш будинок

Де потрібно та де не можна ховати гроші й коштовності

Група злочинців, яка промишляла квартирними крадіжками, розкрила місця, де вони в першу чергу шукають цінні речі під час злому. Виявляється, ми часто не замислюємося про очевидне.

Як пише Daily Star, комоди й тумбочки у вітальні або спальні, кухонні шафи для дрібниць, а також сейфи - перше, що перевірить будь-який злодій. Цінні речі краще сховати в дитячій кімнаті серед іграшок, в коробці з крупою або навіть в футлярах від дисків.

Фото: pixabay.com

Якщо ви йдете з дому на один вечір, то залиште в передпокої включеним світло. У таку квартиру домушники не підуть. Можна навіть встановити таймер, який буде включати і вимикати світло, створюючи ілюзію присутності господарів в квартирі. Використання камер спостереження теж є хорошим відлякує фактором.

Грабіжники розповіли, що вони ведуть спостереження за квартирами протягом декількох місяців. Крім того, вони вивчають, наскільки потенційна жертва близька з сусідами. Тому, з сусідами краще дружити. Тоді ви зможете попросити їх приглянути за житлом, якщо раптом вирішите відправиться в подорож.

Ви знаходили в своїх дверях рекламки або флаєри? Іноді такі листівки можуть залишати грабіжники. Таким чином зловмисники дивляться, з'являються чи в квартирі мешканці.

Перед від'їздом краще не замовляти ніяких посилок. Наявність в поштовій скриньці повідомлення, теж може послужити для злодіїв певним знаком. Якщо ж доставки не уникнути, то попросіть сусідів забрати бандероль.

Фото: pixabay.com

  • Розкаялися злодії попросили Бога про прощення після пограбування церкви в нігерійському місті Бенуе. Парафіяльний священик Соломон Укейма розповів місцевій поліції, що хоча злочинці забрали з собою найцінніші церковні предмети, зла на них він не тримає.
  • Грабіжники увірвалися в будинок до дівчини під час онлайн-уроку, але уважні однокласники зіпсували їх план. Незабаром поліція затримала всіх учасників злочину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни"

Де зараз Роман Сасанчин - 22-річний український співак, який виграв шоу "Голос. Діти" та "Голос країни"

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Олег Собчук висловився про мобілізацію - лідер гурту Скай заявив, що в тилу від нього буде набагато більше користі, ніж на фронті

В мережі показали свіже фото 88-річного Алена Делона, який нещодавно отримав орден від Зеленського

Анушка Делон показала свіже фото свого зіркового батька - як виглядає 88-річний Ален Делон, якого помістили під посилену опіку