Лайм

На 102 році життя померла актриса Мардж Чемпіон - Білосніжка з класичного мультфільму Disney

Останню роль на бродвейській сцені актриса зіграла у 82 роки

У віці 101 року померла актриса, танцівниця і хореограф Марджорі Белчер, більш відома як Мардж Чемпіон. У 1937 році вона виконала танець Білосніжки для студії Walt Disney, який був змальований та увійшов до класичного мультфільму "Білосніжка та сім гномів".

Як пише The Hollywood Reporter, танцівниця померла в своєму будинку в Лос-Анджелесі 21 жовтня. Смерть Чемпіон пресі підтвердив її хореограф.

Мардж і Гауер Чемпіон Фото: Getty Images

Робота над "Білосніжкою" принесла актрисі ще кілька проектів у Disney - в 1940 році вона також виступила моделлю для Блакитної Феї з "Піноккіо", ще пізніше - одного з персонажів мультфільму "Фантазія".

У 40-х Марджорі Белчер була одружена з аніматором студії Disney Артом Беббітом, але пізніше розлучилася і стала дружиною хореографа Гауера Чемпіона, взявши його прізвище. Разом з Чемпіоном вона зіграла у низці популярних мюзиклів компанії MGM, серед яких проекти "Плавучий театр" (1951), "Все моє - твоє" (1952) та "Це виглядає красиво" (1952). Через кілька років пара з'явилася на ТБ із власним шоу під назвою "Шоу Мардж і Гауера Чемпіон".

Останній виступ вже 82-річної Чемпіон на бродвейській сцені відбувся у 2001 році. Актриса зіграла в мюзиклі "Шаленості", після чого офіційно завершила акторську кар'єру. Її досягнення відзначені зіркою на Голлівудській алеї слави.

  • У родині Джона Траволти через кілька місяців після смерті його дружини Келлі Престон сталася ще одна трагедія - помер племінник актора Сем Траволта.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни