Лайм

Олег Винник знайшов в лісі гриб - таким щасливим ми не бачили співака навіть на "Танцях з зірками"

Співак показав, як любить проводити вільний від концертів та репетицій час

Олег Винник вилікувався від коронавірусу і тепер може знову насолоджуватися спілкуванням з близькими людьми та природою. Днями співак разом з друзями вирушив у ліс, де знайшов гриб. Знахідка так порадувала артиста, що він відразу ж зробив серію фото.

Результатом виконавець поділився з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. На одному знімку Винник лежить на траві, дивиться в небо та щасливо посміхається. На іншому - томно дивиться в кадр, відкривши рот. На наступних фотографіях артист зображений з хмизом в руках.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

"У цьому році як ніколи стало модним ходити за грибами. У мене вся стрічка в грибах. Радує, що люди насолоджуються природою, і ми не стали винятком", - написала Винник.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Пізніше співак опублікував ще один кадр з відпочинку, на якому вже був не один.

"Давненько ми так не вибиралися! Що може бути краще, ніж зібратися хорошою компанією на свіжому повітрі", - підписав фото виконавець.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Олег Винник захворів на коронавірус на "Танцях з зірками", де брав участь в парі з Оленою Шоптенко. У зв'язку з хворобою співак пропустив два ефіри шоу, і був дискваліфікований. Шанувальники прагнули, щоб їх улюбленець повернувся на паркет, однак артист вирішив закінчити свій шлях на проекті.

  • Олена Шоптенко назавжди покидає шоу "Танці з зірками". Хореограф більше не з'явиться на паркеті в якості танцівниці або чиєїсь партнерки. theLime вирішив згадати всіх зіркових учасників, з якими зірка підкорювала головний паркет країни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання