Лайм

Дочка Майкла Джексона випустила кліп до своєї першої пісні - кажуть, гордості батька не було б межі

У листопаді модель та актриса випустить дебютний альбом

22-річна Періс Джексон, дочка покійного короля поп-музики Майкла Джексона, презентувала кліп до сольного синглу Let Down. Вже 13 листопада модель і актриса випустить свій перший повноформатний альбом Wilted.

Казати про альбом поки рано, а от щодо синглу, всупереч очікуванням багатьох шанувальників Джексона, Періс не пішла слідом за батьком і спробувала себе у поп-роковому стилі з нотками готичности. І цей експеримент вдався. Ролик зібрав вже понад 400 тисяч переглядів на YouTube, і люди впевнені - гордості Джексона не було б меж.

Періс Джексон - спільна дочка Майкла Джексона та його другої дружини, медсестри Деббі Роу. Шлюб пари був недовгим, Джексон та Роу одружилися в листопаді 1996 року і розлучилися вже в 1999-му. За цей час жінка народила артистові сина (Прінс Майкл Джексон I) та дочку Періс.

Після розлучення діти залишилися жити з музикантом на відомому ранчо "Неверленд", і деякий час преса буквально полювала на родину Джексона. Адже при кожній появі на публіці з дітьми він приховував їх обличчя за допомогою медичних масок, окулярів або інших аксесуарів.

Майкл Джексон і маленька Періс Фото: Getty Images

Будучи вже повнолітньою, Періс Джексон прикрасила обкладинки журналів Rolling Stone, Vogue Australia, Harper's Bazaar та інших, що дало хороший старт її модельній кар'єрі. У 2017 та 2018 роках дівчина знялася в серіалах "Зірка" та "Небезпечний бізнес".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля