Лайм

Вдова Шона Коннері розповіла, чим актор хворів перед смертю: для нього це не було життям

Останні роки шотландський актор страждав від деменції

31 жовтня актор Шон Коннері помер у віці 90 років. Його вдова Мішлін Рокбрюн у відвертому інтерв'ю Daily Mail розповіла, що перед смертю зірка бондіани боровся з деменцією, і його останнім бажанням було мирно померти уві сні.

Фото: Wikipedia

"Для нього це не було життям, - сказала 91-річна Рокбрюн, яка була одружена з Коннері протягом 45 років. - Він не міг виразити себе. Принаймні, він помер уві сні, і це було так спокійно. Я була з ним весь час, а він просто вислизнув. Це було те, чого він хотів".

За словами францзуско-марокканської художниці, яка вийшла заміж за Коннері в 1975 році, старече слабоумство позначилося на акторі, і його останнім бажанням було "піти без всякої метушні".

"Він був чудовим, і у нас було прекрасне спільне життя, - сказала Рокбрюн. - Він був зразковим чоловіком. Я знаю, що без нього буде дуже важко. Але це не могло тривати вічно, і він пішов мирно".

В останні роки Шон Коннері відмовлявся від будь-якої роботи, хоча йому пропонували величезні суми за епізодичні ролі в кіно. Актор переїхав з дружиною в свій будинок на Багамах, де доживав останні дні. Рокбрюн повідомила, що тіло її чоловіка буде передане кремації, але поки неясно, чи повернеться його прах в рідну Шотландію.

"Ми ще не вирішили, що робити. Про це ми скоро поговоримо, але він буде кремований на Багамах, чого він і хотів", - сказала вона.

  • Раніше theLime розповів про 5 кращих ролей Шона Коннері, які він зіграв після бондіани. Крім Агента 007 він втілив безліч яскравих образів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ірина Горова розповіла про особисте життя доньки Наталі. Дівчина вийшла заміж та проживає у Польщі

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід