Лайм

Ріккі Мартін та інші зірки пригрозили покинути США в разі перемоги Дональда Трампа на виборах

Висока ймовірність другого терміну Трампа змусила знаменитостей задуматися про переїзд

Багато американських знаменитостей відкрито підтримали Джо Байдена на виборах президента США 2020, і перемога Дональда Трампа здається їм катастрофою, єдиним виходом з якої стане переїзд в іншу країну. Ось, хто із зірок, які вболівають за кандидата від демократів, встиг зробити гучну заяву про втечу.

Ріккі Мартін та його чоловік

Фото: https://www.instagram.com/ricky_martin/

Поп-співак був активним учасником кампанії Джо Байдена і зізнався в інтерв'ю Variety, що він і його чоловік Джван Йосеф говорили про переїзд з США, якщо Трамп переможе на виборах-2020.

"Я завжди підтримував Байдена. Я думаю, що він - єдиний варіант, який у нас є, і він чудовий, він все життя був у політиці. Це той момент. Нам всім потрібно зібратися разом і обрати курс нашої країни, - сказав співак. - Ми живемо сьогоднішнім днем, і у нас були плани покинути США, але ні. Ми маємо залишатися тут, і ми повинні боротися за свої права і те, у що ми віримо".

Томмі Лі

Фото: https://www.instagram.com/tommylee/

Барабанщик Mötley Crüe - давній хейтер Дональда Трампа і його політичного курсу. В інтерв'ю газеті The Big Issue рок-зірка заявив, що переїде до Європи, якщо президент залишиться на другий термін.

"Клянуся Богом, якщо це станеться, я переїду до Великобританії. Я звідси звалю. Я повернуся на батьківщину, повернуся до Греції і куплю будинок на одному з островів, - сказав він. - Найбільше мене дратує те, що я відчуваю себе ніяково. Я відчуваю, що люди в Європі і в усьому світі дивляться на Америку і думають: "Якого хріна ви там робите? Припиніть голосувати за знаменитостей і знайдіть кого-небудь справжнього, щоб управляти країною".

Брюс Спрінгстін

Фото: https://www.instagram.com/springsteen/

71-річний співак також не приховував презирства до чинного президента і часто критикував його в своїх інтерв'ю, заявляючи, що "Білий дім потребує екзорцизму".

"Якщо Трамп буде переобраний - чого не буде, бо я передбачаю прямо зараз, що він програє - якщо з якоїсь випадковості це трапиться, шукайте мене в першому літаку, - сказав Спрінгстін австралійським ЗМІ. - Я люблю Австралію. Завжди приємно там бувати. Люблю людей, люблю природу, прекрасне місце для поїздок на мотоциклі. Вона дуже близька моєму серцю".

Джон Ледженд і Кріссі Тейген

Фото: https://www.instagram.com/johnlegend/

Співак Джон Ледженд і його дружина Кріссі Тейген зізналися, що втомилися від керівництва Трампа, і час від часу думають про міграцію.

"Ми тут народилися і виросли, тут всі наші родини. Було б важко піти. Але я не знаю, що робити, коли у вас є лідер, який намагається зруйнувати демократію, - сказав Леджен в інтерв'ю Cosmopolitan UK. - Потрібно подумати про те, щоб поїхати куди-небудь, де є справжня демократія, в якій поважають верховенство закону і права людини".

Чи підуть дії за гучними словами знаменитостей? Сумнівно, адже в 2016 році, коли Хілларі Клінтон програла вибори Дональду Трампа, про переїзд заявляли десятки зірок, в тому числі Шер, Майлі Сайрус, Семюел Л. Джексон, Вупі Голдберг і Снуп Догг.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil