Лайм

Після Шварценеггера в США може з'явитися ще один губернатор-актор - цього разу з "Оскаром"

Меттью Макконахі проявив інтерес до політики

Уродженець Техасу Меттью Макконахі заявив, що може балотуватися на пост губернатора свого рідного штату, якщо ситуація в країні трохи стабілізується. Дізнатися, наскільки серйозні плани оскароносного актора, ми зможемо вже в 2022 році.

Фото: Wikipedia

Несподіване зізнання Макконахі зробив на шоу Х'ю Х'юїтта, який назвав 51-річну зірку правоцентристом. очах людей ти ніби як правоцентрист, міг би стати губернатором Техасу. Ти коли-небудь збираєшся балотуватися?" - запитав ведучий.

"Я не знаю. Це буде більше залежати від людей, ніж від мене, - відповів актор. - Зараз політика здається гнилою справою, але коли вона перевизначить свої цілі, я стану набагато більш зацікавленим".

Макконахі заявив, що хотів би відійти від особистих цінностей, щоб "відновити соціальні контракти американців одне з одним".

"Люди в країні не довіряють одне одному, - сказав він, кажучи про протистояння республіканців і демократів. - Якщо це переросте в епідемію, то ми отримаємо анархію. Щоб відбулися колективні зміни, кожна людина повинна дивитися в дзеркало і питати: "Як я можу стати трохи кращим сьогодні?" Закінчивши з виборами, ми маємо спочатку стабілізуватися, перш ніж всім разом рухатися вперед".

  • Раніше Меттью Макконахі здивував винною дієтою, на якій скинув 20 кг для ролі у фільмі "Далласький клуб покупців". Дивовижна трансформація принесла акторові його перший "Оскар".
  • Читайте також, як Джордж Клуні подарував друзям 14 валіз з грошима і зробив їх мільйонерами. Так актор подякував найближчим друзям за роки підтримки і розуміння.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування