Лайм

У Москві Романа Віктюка провели в останню путь оплесками - тіло режисера їде до Львова

З артистом попрощалися в стінах його іменного театру

20 листопада в Москві пройшла церемонія прощання з народним артистом України та Росії, режисером Романом Віктюком, який помер 17 жовтня на 86 році життя.

До іменного театру Віктюка прийшли колеги режисера та шанувальники його творчості. В останню путь артиста провели оплесками. Відео церемонії в YouTube публікує Москва online.

Як стало відомо раніше, Романа Віктюка поховають в рідному Львові, поруч з батьками. В Україні церемонія прощання та похорон артиста відбудуться 23 листопада.

Роман Віктюк Фото: Instagram / Театр Романа Віктюка

  • Про смерть Романа Віктюка стало відомо ввечері 17 листопада - новини повідомили з іменного театру режисера в Москві. Причини смерті не вказувалися, при цьому було відомо, що незадовго до смерті Віктюка госпіталізували з Covid-19.
  • Пізніше прес-аташе режисера повідомила, що Віктюк помер в результаті тромбоемболії - одного з ускладнень, причиною якого міг стати коронавірус. При цьому інформацію про зараження режисера ковідом не коментували.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа