Лайм

Водіїв Канади закликали не дозволяти лосям облизувати їх машини, але сперечатися з такими тваринами готові не всі

Справа в тому, що лосі дуже люблять технічну сіль, яка налипає на бамперах авто

Користувачі соцмереж обговорюють кумедний дорожній знак, який з'явився на дорогах канадської провінції Альберта - водіїв просять не дозволяти лосям облизувати їх автомобілі.

Як розповіли в місцевому національному парку "Джаспер", вся справа в тому, що тварини вподобали технічну сіль, якою посипають обмерзлі дороги, і нітрохи не соромляться зупиняти проїжджаючі мимо машини, щоб облизати бампер, двері або скло.

Фото: Twitter / Carolyn Campbell

З цією проблемою парк зіткнувся ще кілька років тому. Тварини просто не можуть встояти перед припаркованими машинами. У зв'язку з цим водіїв просять відлякувати їх і не дозволяти злизувати технічну сіль. Як варіант, сигналити або не зупинятися.

Але, як зізнаються деякі, по-перше, не у всіх вистачає сміливості відлякати тварину таких масштабів, по-друге, люди іноді настільки вражені їх безстрашністю та доброзичливістю, що просто не можуть не зупинитися на проїжджій частині. Судячи з усього, чиновниками доведеться подумати над іншими варіантами вирішення проблеми.

  • У Канаді оплакують вбивство рідкісного білого лося - за ув'язнення браконьєра призначили нагороду. Вся справа в тому, що серед місцевих індіанців білі лосі вважаються священними.
  • Читайте також на theLime, як дитинча слона пробралося вночі на фермерське поле, щоб поласувати цукровою тростиною і сховалося за тонким стовпом, щоб його не зловили на крадіжці. Так, маскування провальне, але таке миле!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності