Лайм

Не живи моїм життям: Володимир Остапчук публічно звернувся до колишньої дружини і звинуватив її у брехні

Медійні розбирання ведучого і Олени Войченко отримали новий виток

Колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко дала разгомное інтерв'ю програмі "Світьске життя", розповівши, що ведучий дає мало грошей на дітей, але при цьому загрожує відібрати їх у суді. Свою версію подій Остапчук озвучив в Instagram і безпосередньо звернувся до матері своїх дітей.

Фото: https://www.instagram.com/olenavoychenko

"Володимир допомагає платити за школу і дитячий садок, дає дітям на картку по 10 тис. грн на місяць. Після вашого інтерв'ю він одноразово збільшив цю суму, і чеки виклав в соцмережах, - розповіла Олена Каті Осадчій. - Я просила його брати дітей, знайомити, наполягала, щоб він більше спілкувався з дітьми до весілля, щоб вони були присутні на весіллі, розуміли, що відбувається. Але вирішили інакше. За фактом зараз діти бачили дружину батька двічі. Але зараз Владмир мені озвучив: "У мене щаслива сім'я, ти самотня, ти в стресі, тому діти повинні жити зі мною".

Войченко розповіла, що колишній чоловік хотів провести їй психіатричну експертизу, і до неї додому приходили працівники соцслужби - перевірити, в якому приміщенні живуть діти і як вони харчуються. На питання про те, чи буде судове засідання, щоб відібрати у Олени дітей, Войченко відповіла, що "позов поданий". Також вона заявила, що під час шлюбу вони ходили разом до психотерапевта, і той поставив Остапчуку "діагноз".

"Він дійсно досить нестабільний. Депресія якась почалася ще в дитинстві, і Володимир її намагається компенсувати і заховати. Особливо тим, що показує не те, що є насправді, - сказала Войченко. - Всі вже помітили, що Володимир патологічний брехун".

Також Олена стверджує, що захотіла розлучення, побачивши в телефоні Володимира переписку з його нинішньою дружиною Христиною Горняк, і та, нібито, просила його якнайшвидше "прийняти рішення".

Остапчук назвав брехнею заяви Олени Войченко, опублікувавши кілька банківських виписок з переказами коштів за жовтень 2020 року. Також він стверджує, що в жовтні перерахував Олені 42 тис. грн, щоб вона поїхала з дітьми на море, але колишня дружина цього так і не зробила.

Ведучий заперечив, що хоче відсудити у Войченко право на опіку. За його словами, ніякої психіатричної експертизи не існує, а єдина заява, яку він подав - на встановлення графіка відвідування дітей. Олена і її сім'я, нібито, перешкоджають його спілкуванню з дітьми, а влітку він змушений був викликати поліцію, оскільки батьки Войченко ховали їх у себе, погрожували і нецензурно його ображали.

Фото: https://www.instagram.com/vova_ostapchuk/

Фото: https://www.instagram.com/vova_ostapchuk/

"Заява була подана ще в квітні, і досі на кінець листопада мені не дають бачитися і нормально спілкуватися з дітьми, - сказав Остапчук. - Так, ми дійсно ходили до сімейного психолога, щоб хоч якось допомогти склеїти сім'ю, але психолог ніяких діагнозів не ставить. Мене прямо повеселила історія, що Христина мені писала: давай, Вова, обирай, або я, або вона. Це абсолютно безглуздо".

Фото: https://www.instagram.com/vova_ostapchuk/

Фото: https://www.instagram.com/vova_ostapchuk/

Остапчук сказав, що розійшовся з колишньою дружиною в кінці серпня 2019 року, в кінці жовтня подав заяву на розлучення, та Олена не погоджувалася на нього до початку березня.

"Вона не приходила на засідання, говорила, що ми хочемо ще спробувати, і це все з однієї причини: гроші. Домовленість була така: я переписую на неї все нерухоме майно, це 2 квартири, 1 машину залишаю собі, одну віддаю їй, даю їй 30 тис. доларів і щомісяця плачу дітям 3 тис. доларів. Це практично непідйомна сума, але я тато, і повинен забезпечувати своїх дітей. Але вона захотіла набагато більшу суму, більше того, зажадала закріпити її нотаріально. У мене немає таких грошей і я не можу гарантувати, що вони будуть в зв'язку з моєю роботою. Але це Олену не зупинило, і вона сказала: "Ах так, тоді я піду в усі засоби масової інформації і буду тебе топити", - висловився Остапчук, перш ніж звернутися до колишньої дружини. - Олено, помста, шантаж і маніпуляції - це не найкращі якості. Тому що їм потрібні тільки рейтинги. Вони готові гребтися в цьому бруді, розбирати наше життя. Подумай про дітей, вони це побачать, прочитають. Постав крапку, переступи, пройшло більше року. Не живи моїм життям, живи своїм. Ти живеш із синдромом жертви, тобі в ньому шалено зручно, тобі хочеться, щоб тебе постійно жаліли, розповідали, яка ти бідна, нещасна. Але ти сильна жінка, зрозумій це нарешті".

Остапчук заявив, що на цьому ставить крапку в обговоренні відносин з колишньою дружиною, і давати будь-які коментарі про це відмовляється.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші