Лайм

Лисий опосум через рідкісне захворювання може не пережити холод - і тепер люди масово шиють йому одяг

У малюка тепер цілий гардероб крихітних светрів

У реабілітаційний центр дикої природи Саут-Плейнс в Лаббокі (штат Техас, США) підкинули маленького опосума. Малюкові було всього 3-4 місяці, і до того ж він страждав на рідкісну хворобу, при якій сумчасті тварини повністю позбавляються вовни.

Життя без хутра зазвичай є смертним вироком для опосумів, тому працівники притулку вирішили звернутися до місцевих жителів. Співробітники розмістили на сторінці центру в Facebook фотографію лисого крихти на прізвисько Піч з підписом: "Цьому опосумові знадобиться зимовий гардероб".

Фото: facebook.com/spwrc

Фото: facebook.com/spwrc

Люди масово відгукнулися, і озброївшись в'язальними спицями, а також голкою з ниткою, почали виготовляти крихітні светри. А власники лисих котів жертвують одяг своїх улюбленців, який ті носили, коли були ще кошенятами. Тепер у Піч цілий гардероб зимового одягу.

Фото: facebook.com/spwrc

Фото: facebook.com/spwrc

Майбутнє цього опосума поки невідомо, але в центрі кажуть, що в дикій природі він житиме. Директор притулку зазначила, що Піч залишиться у них в якості постійного жителя. Наразі у нього все в порядку - він живе життям інтернет-зірок, виставляючи напоказ свої наряди.

Фото: facebook.com/spwrc

Фото: facebook.com/spwrc

  • Мешканка Великобританії виявила в годівниці для птахів соню. Милий гризун заліз в пластикову трубу і влаштував там бенкет, але набите черевце завадило йому вибратися назад.
  • Білий лев на ім'я Мойя із заповідника "Глен Гарріфф" в Південній Африці відростив розкішну гриву і став схожий на зірку з реклами шампуню.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ще одна танцівниця: Лілія Ребрик замилувала мережу відео з двомісячною донечкою

Лілія Ребрик нещодавно втретє стала мамою. Щаслива мама оприлюднила свіжі кадри маленької Аделіни

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена