Лайм

Потап вибачився за кліп Дорофєєвої, а далі наговорив такого, що краще послухайте самі

Якщо коротко, критики - довбодятли, а Потап - козак, справжній українець і майбутній президент

Після кількох днів критики та палких дискусій у соцмережах Потап записав відео та вибачився за новий кліп Наді Дорофєєвої до пісні Gorit, в якому співачка співає і танцює на Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві.

За словами Потапа, його команда допустила помилку. "Не подумали, не вгледіли, не хотіли нікого образити, - запевнив він в Instagram. - Вибачте. Це наша помилка". Далі продюсер вирішив відповісти і на критику з приводу фіта його гурту Mozgi з російською телеведучою Ольгою Бузовою, яка користується в Україні не найкращою репутацією, до того ж регулярно відвідує окупований Крим всупереч законам України. І це був момент, на якому варто було просто закінчити запис. Але ні.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

"Коли я побачив український чарт Apple Music, я був у шоці. Нас перемогла російська попса та реп, це варто визнати. Як потрапити на слух нашому слухачеві? Треба бути модним. Треба бути Єгором Крідом, Моргенштерном або привернути увагу якоюсь витівкою", - заявив Потап. Саме тому йому прийшла ідея записатися з Бузовою. "Якою б вона не була", - додав він.

Фіт з Бузовою Потап назвав "шансом розширити свою аудиторію" та "потрапити до українських чартів", так як ведуча нібито є однією з найвпливовіших персон російського шоу-бізнесу. "Експансія української музики починається не з треків українською, а з присутності. Нас немає. Артисти їдуть з України, а ті, хто залишається, потрапляє під прес таких долбодятлів, як ти", - продовжив продюсер, звернувшись до критиків

Далі Потап запевнив, що навчить своїх фоловерів любити Україну, так як вважає, що одночасно можна любити і його, і країну. "Ви не лідери, не можете повести країну вперед, ви тільки гальмуєте своєю поляризацією суспільства всіх нас, - додав він. - Нам потрібні інші люди. Такі як я. Які вміють працювати. Все, на що ви здатні, - це обсмоктувати мої рухи".

Потап запевнив глядачів у соцмережі, що буде робити в своїй країні все, що йому заманеться, а українці все одно будуть його підтримувати, тому що його перемоги - це перемоги кожного жителя цієї країни: "Я, заслужений артист України, вважаю, що можу записуватися з ким завгодно, якщо це приносить користь моїй країні [...] Я - справжній козак. У вас немає такого лідера, як я. Я справжній. Я - ваш новий президент. Звикайте до цієї думки".

Продюсер закликав українців перестати заздрити успіхам інших та навчитися радіти спільним перемогам. Далі прозвучала фраза, за яку в коментарях Потапу дісталося найбільше: "Україна воює кожен день, а ви так і не навчилися поважати один одного".

Потап похвалився компанією Mozgi Entertainment, яка налічує понад 100 співробітників, закликав вчитися у нього розвивати бізнес, країну, а всім незгодним - визнати свою безпорадність: "Я відчуваю цей біль. Цей смуток. Я відчуваю солону сльозу України. Я з вами. Я українець".

У коментарях дискусії розгорілися з новою силою. Люди не приховували подиву та роздратування, так як не зрозуміли, як прийняття Ольги Бузової має навчити українців поважати один одного, а вже тим більше посприяти миру в країні. "А фіт з Газмановим буде?" - поцікавилися під постом.

Дісталося Потапу і за згадку попиту на російську попсу: "Потап скаржиться, що чартах лідирує російська попса і робить таку ж російську попсу. Геніально", - вказали в одному з коментарів. Такі справи.

  • Тим часом, якщо ві пропустили, Святослав Вакарчук випустив першу пісню свого нового музичного проекту "Оранжерея". Разом з треком лідер ОЕ презентував і кліп.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни