Лайм

Юлія Саніна відмовилася від "чужого кубка" на "Танцях з зірками" і знайшла йому застосування

Співачка зазначила, що вона з гордістю приймає друге місце

Цього року суперфінал "Танців з зірками" закінчився несподівано: переможницею шоу стала Санта Дімопулос, але екс-"ВІА Гра" вирішила віддати кубок своїй суперниці, Юлії Саніній. Автори проекту підтримали цю ініціативу і вручили призи двом парам переможців. Однак солістка The Hardkiss відмовилася від свого кубка.

Як зізналася співачка в Instagram, вона йшла на проект не за перемогою, а за "собою". "Так, я завжди була сильною, морально стійкою, але тепер я стала в рази впевненіше в собі, зрозуміла, що можливості мого тіла та психіки безмежні, я тепер не боюся різних емоцій і знаю, як їх показати вам", - зазначила вона.

Юлія Саніна та Дмитро Жук Фото: instagram.com/the_hardkiss

Саніна вдячна Дімопулос за підтримку, але "чужі кубки" їй не потрібні. Співачка зізналася, що з гордістю приймає друге місце, і порушувати правила вона не хоче. На її думку, єдиний переможець "Танців з зірками-2020" - Санта.

Свій кубок, якій їй наступного дня вручили автори проекту, фронтвумен The Hardkiss виставила на благодійний аукціон, а виручені кошти направить на допомогу нужденним дітям.

Суперфінал шоу "Танці з зірками-2020" відбувся в ніч на 30 листопада. Юлія Саніна та Санта Дімопулос виконали зі своїми партнерами по три "танці за перемогу". Старання Саніної члени журі оцінили в 118 балів, Дімопулос - в 114 балів. Остаточну перемогу на проекті Санті принесли голоси телеглядачів. Але екс-"ВІА Гра" порахувала, що її суперниця більше гідна перемоги, оскільки ніколи в житті не танцювала.

Макс Леонов та Санта Дімопулос з Юлією Саніною та Дімою Жуком Фото: instagram.com/tanci1plus1

  • Раніше свій переможний кубок на аукціон виставив Ігор Ласточкин, який переміг в шоу "Танці з зірками-2018". На такий крок гуморист пішов заради порятунку маленького сина учасника "Ліги сміху" Олександра Замші, у якого діагностували лейкоз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято