Лайм

Перша зустріч братів: Григорій Решетник показав домашній знімок з новонародженим сином

І це просто милота

Днями Григорій Решетник та його дружина Христина стали багатодітними батьками - у пари народився третій син. Мама з малюком вже повернулися з пологового будинку додому, де їх чекали щасливий тато та двоє братів.

На своїй сторінці в Instagram ведучий "Холостячки" опублікував фотографію, на якій зображені всі його сини. У кадрі Ваня та Діма ніжно дивляться на новонародженого братика, і не приховують своєї радості.

Діти Григорія Решетника Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Обличчя немовляти подружжя вирішило поки не показувати, невідомо також й ім'я хлопчика. "Перша зустріч братів Решетників", - підписав милий знімок багатодітний батько.

Як розповіла Христина в своєму мікроблозі, зазвичай зустріч братів відбувається на другий день після пологів, прямо в лікарні, але цього року сімейну традицію порушив карантин.

"Насправді, у нас є традиція - на другий день після пологів ми завжди знайомили братів. І менший, той, що народився, дарував старшим подарунок, про який йому всі 9 місяців говорили через животик. Ваня досі зберігає той робот, який йому презентував Димуля і пам'ятає, як його отримував в пологовому будинку", - поділилася дружина ведучого.

Цього року зустріч братів сталася вдома, але подарунки були вручені заздалегідь. Хлопчики приїхали провідати маму в пологовому будинку, де і отримали свої довгоочікувані презентики від молодшого члена сім'ї.

Христина Решетник зі старшими синами Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

  • Тим часом українська теле- і радіоведуча Василиса Фролова чекає на первістка. 42-річна знаменитість зізналася, що вже перестала вірити в те, що зможе відчути радість материнства, але 2020-й, незважаючи на всі неприємності, подарував їй відчуття щастя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності