Лайм

Переїзд в США зробив принца Гаррі невпізнанним - тепер його приймають за продавця різдвяних ялинок

Поки що на таку "зухвалість" зважився лише 5-річний малюк

Щоб жити менш публічним життям, принц Гаррі і Меган Маркл відмовилися від королівських повноважень і переїхали в США. Схоже, їхнє рішення приносить перші плоди: на ринку ялинок Гаррі прийняли за продавця, і його це, схоже, ані трохи не засмутило.

Фото: Getty Images

Про кумедний інцидент в Twitter розповів справжній продавець різдвяних ялинок Джеймс Алмагер із Санта-Барбари, пише Page Six. Меган і Гаррі зупинилися біля кіоску, щоб купити святкові прикраси для свого маєтку. Пара довго залишалася непоміченою, коли герцог Сассекський раптом потрапив в поле зору 5-річного хлопчика, який приїхав на ярмарок зі своїми батьками.

"Там була одна сім'я, і їхній енергійний маленький син побіг крізь дерева до Гаррі і запитав, чи працює він тут. Він поняття не мав, хто це, - написав Альмагер. - Чесно кажучи, вони здаються дуже хорошими людьми. Меган розмовляла дуже доброзичливо, а Гаррі говорить прямо і поводиться як крутий хлопець".

Порозумівшись з малюком, подружжя вирушило додому, залишивши після себе приємне враження. У 2020 році вони вперше проведуть Різдво окремо від королівської сім'ї. Після свята вони вилетять до Великобританії, на 2 тижні зупиняться в котеджі Фрогмор, після чого 11 січня Меган з'явиться в суді за позовом про порушення авторських прав проти таблоїду, що опублікував її особистого листа батькові Томасу Марклу.

  • Раніше принц Гаррі зізнався, чому боявся заводити дітей. Виявляється, батько маленького Арчі бачив майбутнє Землі в украй похмурих кольорах.
  • Меган Маркл, в свою чергу, приголомшила світ новиною про те, що влітку 2020 роки втратила другу дитину. Вона написала дуже особисту колонку для The New York Times, в якій спробувала донести світу просту істину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші