Лайм

Пластичний хірург назвав зірку з ідеальними сідницями - і це не Кім Кардашьян

Переможницю вибирали за правилами "золотого перетину"

Директор клініки косметичної та пластичної хірургії в Лондоні доктор Ріккардо Фраті визначив зірку з ідеальними сідницями. На думку фахівця, це британська телеведуча Аманда Холден.

Хірург порівняв параметри фігур знаменитостей з правилом золотого перетину, згідно з яким "ідеальне співвідношення" сідниць, талії та грудей повинно складати 3:2:3. І у 49-річної британки саме так, пише The Sun.

Аманда Холден Фото: instagram.com/noholdenback

"Аманда виглядає приголомшливо для свого віку. Її груди виглядають природно, як і сідниці, і протягом багатьох років вона зберігає стабільну вагу", - зазначив лікар.

Аманда Холден Фото: instagram.com/noholdenback

Відомо, що телеведуча займається йогою та влаштовує регулярні пробіжки, саме це і допомагає їй тримати своє тіло в тонусі.

Аманда Холден Фото: instagram.com/noholdenback

Крім Холден ідеальні сідниці мають також актриса Мішель Кіган, журналістка Сюзанна Райд, метеоролог Лаура Тобін та телезірка Лорен Гуджер.

Що стосується зовнішності Кім Кардашьян, то експерт не став лукавити і сказав, що п'ята точка зірки реаліті шоу занадто велика. Таку ж оцінку Фраті дав і сідницям Дженніфер Лопес та Бейонсе. "Їх пропорції становлять 2:2:3", - зазначив хірург.

Кім Кардашьян Фото: thesun.co.uk

Дженніфер Лопес Фото: thesun.co.uk

  • Напередодні виходу нового синглу In The Morning Дженніфер Лопес показала в Instagram його офіційну обкладинку. На сміливому фото 51-річна співачка позує оголеною, демонструючи підтягнуту фігуру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці