Лайм

Чим порадувати дитину в Новий рік: 5 оригінальних ідей не за всі гроші світу

Який презент завжди стане в нагоді

Кожен дорослий неодноразово задавався питанням - що подарувати дитині на Новий рік. І якщо з подарунками для близьких і колег все більш-менш зрозуміло, то з презентами для дітей все набагато складніше. theLime вирішив зробити добірку з ідеями оригінальних подарунків для дітей.

Природно, при виборі потрібно орієнтуватися на вік і стать дитини, а також на її захоплення. Так, для найменших дітей (1-3 роки) вибирайте музичні та розвиваючі іграшки без маленьких деталей. Для дошкільнят (4-7 років) вибір набагато більший - це можуть бути як плюшеві або пластмасові іграшки - герої з популярних мультиків, так і машинки (для хлопчиків) і ляльки (для дівчаток). Також дітям цього віку дуже подобається ліпити, малювати, робити щось своїми руками - на подарунок можна обрати різні набори, щоб розвивати ці захоплення. З вибором подарунка для школяра і підлітка - не так все просто. Їх складно здивувати іграшками, тому вони в більшості своїй вимагають гаджети або одяг.

Розглянемо варіанти цікавих подарунків для дітей.

Конструктор

Будь-яка дитина, а іноді навіть і дорослий, зрадіє конструктору. На сьогоднішній день існує величезна кількість їх видів: пластикові, металеві, дерев'яні, магнітні, електронні, м'які тканинні, конструктори з волохатих липучих кульок та ін. При виборі такого подарунка потрібно враховувати, природно, вік дитини, а також звернути увагу на матеріал, з якого він виготовлений, відсутність неприємного запаху, надійність і легкість у кріпленні деталей.

Фото: pixabay.com

Набори для творчості

Сучасних дітей вже складно чимось здивувати, але багато хто з них все ж люблять малювати, ліпити, конструювати з паперу. Такій творчій дитині можна подарувати величезний кейс з олівцями, крейдою і фломастерами, набір пальчикових фарб, а також набір для малювання в темряві. Також можна придбати цікаві набори з пластиліном і формочками, за допомогою яких дитина буде грати у всілякі ігри. Дівчаткам можна подарувати набори з намистинами, бісером або резиночками для виготовлення прикрас.

Фото: pixabay.com

Намет або вігвам

Такий подарунок сподобається навіть малюкові, який тільки навчився ходити. А діткам 3-4 років буде дуже цікаво грати в наметі або вігвамі з улюбленими ляльками або машинками. Також є намети, суміщені зі своєрідним тунелем і басейном для кульок - цей варіант підійде тим дітям, які не сидять на місці.

Фото: pinterest.com

Настільна гра

Для дітей молодшого та середнього шкільного віку рекомендуємо придбати різноманітні настільні ігри. Цей подарунок може стати відмінною ідеєю для сімейного проведення часу.

Зазначимо, що настільних ігор існує величезна кількість видів, і вибирати потрібно, керуючись знову-таки віком і захопленнями дитини. Серед класичних настільних ігор можна відзначити шахи, шашки, доміно, нарди, лото, дженгу. Також є різні інтелектуальні ігри, ігри-бродилки, головоломки, психологічні (наприклад, "Мафія"), економічні ( "Монополія"), пригодницькі, стратегічні, рухливі ( "Твістер") та ін.

Фото: pixabay.com

Набори для досліджень

Приблизно з шостого класу школярі вже починають цікавитися наукою і різними дослідами. Для дітей такого віку відмінним подарунком може стати набір для хімічних або фізичних дослідів, яких зараз є величезна кількість.

Фото: pinterest.com

Також діти дуже люблять солодощі, так що будь-який подарунок можна доповнити ними.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші