Лайм

Я проти вакцин: дружина Володимира Остапчука здивувала ставленням до щеплень

Христина Горняк висловилася проти вакцинації від Covid-19

Володимир Остапчук та його дружина Христина Горняк не зійшлися в думці щодо вакцинації від коронавірусу, про що розповіли шанувальникам в Instagram. Горняк заявила, що щепленням не довіряє, а Остапчук виявився їх відповідальним прихильником.

"У нас з Вовою розділилися думки: він за вакцину, а я проти. Я не вакцинувалася ніколи від грипу, і так далі. Я проти вакцин, особливо які не досліджені зовсім", - сказала 33-річна нотаріус.

"Якщо ця вакцина сертифікована США, Великобританією або ЄС, значить вона перевірена і я з задоволенням, щоб ще раз не захворіти, зробив би собі щеплення. Тим більше у мене діти отримали всі щеплення, а Еван отримав в Канаді на 3-4 щеплення більше, ніж у нас в Україні. Але ніякого Супутника", - відповів ведучий, заздалегідь відмовившись від російської вакцини від Covid-19.

Нагадаємо, що у вересні Володимир Остапчук перехворів на ковід із двобічною пневмонією. Серед його симптомів була висока температура до 40 градусів, задушливий кашель, озноб і ломота у всьому тілі. Горняк теж заразилася вірусом, але відбулася втратою нюху.

  • Раніше медійні сварки Володимира Остапчука та його колишньої дружини Олени Войченко отримали новий виток. Войченко дала разгомное інтерв'ю програмі "Світьске життя", розповівши, що ведучий дає мало грошей на дітей, а той публічно звинуватив її у брехні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

Юрій Рибчинський пояснив, чому смерть Скрябіна - вбивство. Він пригадав, як присвятив поетичні рядки Андрію Кузьменку

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками