Лайм

Син Віктора Павлика розповів про першу зустріч з молодою дружиною батька

Народний артист одружився в четвертий раз в травні 2020-го

Старший син Віктора Павліка, 36-річний Олександр, відразу зрозумів, що між батьком та його концертним директором Катериною Репяховою не просто робочі стосунки. Хоча при першій зустрічі артист представив її як дівчину, яка просто займається квитками.

Як розповів Павлик-молодший в програмі "Зірковий шлях", йому вистачило секундного миті, щоб зрозуміти, що вони - пара. До молодої обраниці свого зіркового батька музикант ставиться спокійно. Каже, що з віком став дивитися на багато речей по-іншому.

Віктор Павлик з сином Олександром Фото: instagram.com/alex_pavlik15

"Я Катю зустрів уже в такому віці, коли моя думка стало більш мудрою. Раніше був би кіпіш, а зараз ... Їм добре, татові комфортно так - на здоров'я. Це його життя. Я не засуджую його", - зізнався Олександр.

Нагадаємо, що Віктор Павлик та його концертний директор Катерина Репяхова узаконили стосунки 29 травня 2020-го. 18 серпня подружжя планували зіграти пишне весілля в Дніпрі (рідному місті Каті), але в їх романтичні плани втрутилася сімейна трагедія - смерть молодшого сина співака.

Дівчина говорила, що обов'язково ще вдягне свою головну білу сукню, а поки воно просто висить у шафі та чекає свого часу.

Хоча стосунки пари тривають вже 5 років, 29-річна різниця у віці все ще розбурхує консервативну публіку. 26-річна Репяхова не раз зізнавалася, що щодня отримує негативні коментарі в соцмережах.

Катерина Репяхова та Віктор Павлик Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Олександр Павлик також розповів про дитячу образу на свого зіркового батька. Віктор Павлик пішов від першої дружини, коли дитині було всього два тижні і довгий час не цікавився життям сина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє