Лайм

Дженніфер Еністон показала ялинкову іграшку з невдалим жартом про пандемію, і друзів у неї поменшало

Актрису розкритикували через різдвяну прикрасу

Дженніфер Еністон розлютила соцмережі, показавши в Instagram-історіях ялинкову іграшку з написом "Наш перший пандемічний 2020". Жарт про Covid-19 багатьом здалався невдалим і образливим, хоча знайшлися у зірки "Друзів" і захисники.

Фото: instagram.com/jenniferanis

"Дженніфер Еністон скоїла бісову друню, запостивши цю прикрасу в своїх історіях. Жартувати про перший пандемічний 2020-й, коли вмирають мільйони людей!" - пишуть користувачі Твіттер. - "Знаменитості під час пандемії показали, наскільки вони відірвані від усього, що не має до них стосунку". "Вибачте, але це так бездушно - хвалитися прикрасою з написом "пандемія 2020". Через цю пандемію загинули ні в чому не винні люди. Ми не збираємося це святкувати!"

Інші фанати 51-річної зірки виявилися менш образливими. Вони нагадали, що Еністон весь рік говорила про важливість захисних масок і соціального дистанціювання, і навіть опублікувала фото свого друга в реанімації, щоб підкреслити серйозність коронавірусу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Подивіться, чим вона займається з березня. Використовує свою платформу, свій голос, свій вплив, щоб поширювати інформацію, підтримувати і робити внесок в боротьбу з погіршенням ситуації", - пишуть захисники Дженніфер. - "Всі в Твіттері весь рік жартували про пандемію, а це вже занадто? Користувачі Твіттера дивні".

  • У червні Дженніфер Еністон виставила на аукціон своє оголене фото часів "Друзів". Гроші від його продажу пішли на боротьбу з Covid-19 в США.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту