Лайм

Дружину Алека Болдвіна звинуватили у брехні - кажуть, вона вигадала своє походження

Хіларія Болдвін заперечує, що імітувала акцент і брехала про дитинство на Майорці

У мережі спалахнув скандал через походження Хіларії Болдвін - дружини голлівудського актора Алека Болдвіна, яку звинуватили в імітації іспанського походження і акценту, пише BBC.

Фото: instagram.com/hilariabaldwin/

У біографії 36-річної Хіларії Болдвін сказано, що вона народилася і виросла на іспанському острові Майорка, а у віці 19 років переїхала в Нью-Йорк, щоб вступити до університету. Однак побіжний пошук в мережі показав, що Хіларія Болдвін (в дівоцтві - Хілларі Хейворд Томас) народилася в Бостоні і в 1992 році закінчила школу в Массачусетсі. Також уважні користувачі мережі помітили, що іспанський акцент, з яким жінка говорила в минулому, таємничим чином зникає в деяких її відео.

Раніше Болдвін стверджувала, що у неї не було телевізора, і до 19 років вона не знала американської поп-культури. В одному з кулінарних шоу вона нібито забула слово "огірок" англійською, хоча кілька людей в Твіттері підтвердили, що її іспанське дитинство - вигадка чистої води.

"У Бостоні я ходив в середню школу з Хілларі Хейворд Томас, і у неї не було акценту, вона була типовою школяркою з північного сходу США", - написав Девід Голан.

У відповідь на критику 36-річна Болдвін опублікувала в Instagram відео, в якому підтвердила, що народилася в Бостоні, але "частково" виросла в Іспанії.

"Я бачила в Інтернеті балаканину, в якій ставили під сумнів мою ідентичність і культуру. Я ставлюся до цього дуже серйозно, тому повторю свою історію. Я народилася в Бостоні і росла між Массачусетсом і Іспанією. Мої батьки живуть в Іспанії, а я вирішив жити тут, в США. Ми з Алеком виховуємо наших дітей двомовними, як я", - сказала вона.

Зникаючий акцент Болдвін пояснила тим, що вона регулярно перемикається між іспанською та англійською, але змішує обидві мови, коли "нервує або засмучується". Також вона сказала, що росла під ім'ям Хілларі в США і Хіларія в Іспанії, пізніше перейшовши на іспанський варіант.

  • Раніше Хіларія Болдвін народила п'яту дитину і показала миле фото з лікарні. У 2019 вона пережила два викидні, але була впевнена, що їм з чоловіком судилося мати ще одного малюка.
  • Читай також про найбільш гучні скандали шоу-бізнесу в 2020 році. Життя цих знаменитостей опинилося в центрі суспільної уваги і критики.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля