Лайм

DZIDZIO розповів, чому приховував дружину від публіки і як ставиться до її творчості

Співак відкрив завісу особистого життя

DZIDZIO (Михайло Хома) особливо не афішував своє особисте життя, і всіляко уникав запитань журналістів про свою дружину Ярославу. Тепер музикант вирішив пояснити, чому так довго приховував кохану дружину від публіки.

Співак став героєм свіжого випуску програми "Слава +", яка виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ, де відкрив завісу особистого життя. Він розповів, що не тільки приховував дружину, але й самого себе.

Михайло Хома з дружиноюФото: instagram.com/slavia_official

"Ми коли це все починали, я пам'ятаю, як мені нав'язували говорити те, що не є насправді ... Була дівчинка-піарщиця і Кузьма наполягав, щоб я говорив, що мені 70 років. Я так забрехався і вже не знав, хто я, - зізнається DZIDZIO - Потім я зрозумів, що потрібно говорити правду, так як воно є".

Михайло та Ярослава одружилися в 2013 році. Познайомилися вони ще під час навчання в музичній школі, пізніше - разом співали в гурті "Михайло Хома та друзі". В цьому році дружина музиканта вирішила підкорити велику сцену, і стала виступати під сценічним ім'ям SLAVIA.

DZIDZIO каже, що з повагою поставився до того, що його дружина зайнялася пісенної кар'єрою. Ось тільки не всі пісні йому до душі. Виявляється в треку "Я тобі не мамка" співак бачить натяк на себе.

  • Раніше Михайло Хома, відомий під сценічним псевдонімом DZIDZIO, відправився в рідне село Бортники для зйомок нового відео. Про це він розповів в Instagram, опублікувавши фото з дому, в якому народився.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil