Лайм

Зірка серіалу "Велика маленька брехня" розлучається з чоловіком після 18 місяців шлюбу

Розпалася одна з найкрасивіших пар в Голлівуді

Зірка серіалу "Велика маленька брехня" Зої Кравіц вийшла заміж за актора Карла Глусмана в 2019 році, але казка тривала недовго. За інформацією західних ЗМІ, подружжя вирішило розлучитися через півтора року сімейного життя.

Як повідомляє журнал People, актриса подала на розлучення ще 23 грудня 2020-го, і представник Кравіц підтвердив цю новину. Правда, подробиць розставання пари інсайдер не розкрив.

Карл Глусман і Зої Кравіц Фото: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

Вперше про роман Зої та Карла заговорили в 2016 році, коли пару помітили на виході з ресторану. Через два роки Глусман зробив коханій пропозицію, яке за зізнанням актриси відбувалося в домашній обстановці.

У травні 2019-го закохані таємно узаконили стосунки, а в червні відсвяткували пишне весілля в Парижі, куди запросили багатьох знаменитостей. На першу річницю весілля подружжя поділилися в своїх мікроблогах чорно-білим знімком з їх торжества.

Фото: instagram.com/zoeisabellakravitz

Зої Кравіц - дочка музиканта Ленні Кравіца. Вона відома за ролями у фільмах "Люди Ікс", "Дивергент", "Фантастичні тварі і де вони мешкають", "Божевільний Макс" і серіалі "Велика маленька брехня". А Карл Глусман прославився завдяки картинам "Любов", "Нічні тварини" і "Неоновий демон".

  • Раніше Зої Кравіц стала героїнею американського глянцевого журналу Elle. Актриса прикрасила обкладинку глянцю, а також знялася в сексуальній фотосесії. На одному з фото зірка позує повністю голою, її тіло прикрашає лише кольє з черепашок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита