Лайм

Хвора? Не ходіть до нас! Вагітна Василіса Фролова розповіла, як їй відмовили в допомозі в пологовому будинку через коронавірус

Ведуча поскаржилася на персонал державної установи

Ведуча Василіса Фролова, яка чекає народження своєї першої дитини, розповіла про інцидент, який стався з нею в одному з державних пологових будинків. 42-річна знаменитість захворіла на коронавірус і їй потрібна була консультація фахівця, але їй в допомозі відмовили.

"Хвора? Не ходіть до нас! Якщо щось ургентне - викликайте швидку, але тільки до нас не приїжджайте", - саме так мені відповіли в пологовому будинку, якому я давала такий шанс, сподіваючись отримати якісне обслуговування в державній клініці", - написала майбутня мама на своїй facebook-сторінці.

Василіса Фролова Фото: facebook.com/vasilisa.frolova

Василиса зазначила, що після виявлення у неї Covid-19, вона три дні не могла додзвонитися до свого лікаря, щоб отримати консультацію з приводу результатів аналізів. За її словами, без висновку гінеколога ковід-консультант не міг призначити лікування.

Додзвонившись таки в реєстратуру, працівник установи заявила пацієнтці, що лікар не бажає з нею розмовляти, після чого кинула трубку.

"Я можу припустити те, що в держзакладах здебільшого за все відповідають пенсіонерки радянської закалки, так одна з таких мені нахамила, витираючи шваброю мою кров, яка бризнула на підлогу з руки після аналізу "ходять тут, кров розливають замість того, щоб спокійно сидіти". Я можу припустити черги та відсутність деяких атрибутів сучасності, але таку ненависть до клієнтів, які довіряють лікарям найцінніше, я не можу уявити до сих пір. Не думала, що буду писати про це. Мені гидко і огидно взагалі це все відкривати, але ви маєте знати правду про "найкрутіший перинатальний центр" в країні. Держава так піклується про нас.", - пише ведуча.

Після цього випадку Фролова звернулася за допомогою в приватну клініку. "Я спокійна, що знайшла своїх людей і на найпопулярніше запитання: "Де ти будеш народжувати?" у мене з'явилася відповідь", - додала вона.

  • Про свою першу вагітність Василіса повідомила в листопаді минулого року. Ведуча зізналася, що вже перестала вірити в те, що зможе відчути радість материнства, але 2020-й, незважаючи на всі неприємності, подарував їй відчуття щастя.
  • Перед пологами 42-річна Фролова зважилася на сміливу фотозйомку, продемонструвавши не тільки великий животик, але й оголене тіло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято