Лайм

10 стильних луків, які доводять - водолазки будуть у моді вічно

З чим носити базову річ гардероба

В осінньо-зимовому гардеробі кожної дівчини повинно бути кілька базових речей, за допомогою яких можна створити величезну кількість образів. Серед них - водолазки і светри. theLime вирішив розповісти вам, з чим носити водолазку цієї зими, щоб виглядати стильно.

Існує величезна кількість моделей цього одягу: гладкі, однотонні, в рубчик, з вирізами, напівпрозорі, з високим горлом або відворотом, з довгими або короткими рукавами, без рукавів, водолазки-боді та сукні-водолазки, а також водолазки з замком на горловині, принтовані та ін.

Для створення повсякденних образів кожній дівчині знадобиться хоча б три базових кольори - чорна, біла і червона водолазки. Наприклад, чорну водолазку можна поєднувати з будь-якими джинсами і брюками. Доповнити образ можна як стильними аксесуарами і черевиками на грубій підошві, так і піджаком з елегантними чоботами на підборах.

Фото: pinterest.com

Для створення більш романтичного образу радимо одягти водолазку та плісировану спідницю. Бажано, щоб спідниця була контрастного кольору або ж щоб її принт мав такий же відтінок, як колір водолазки.

Фото: pinterest.com

Ще одне модне поєднання - чорна водолазка і біла сорочка. Якщо сорочка довга, можна підкреслити лінію талії вузьким ремінцем. Такий багатошаровий образ зараз на піку популярності, і він точно виділить вас із сірої маси в офісі.

Фото: pinterest.com

Також у гардеробі повинна бути одна або кілька білих водолазок. Якщо ви не любите цей колір, підберіть сіру або бежеву водолазку. Ця деталь гардероба відмінно підійде до штанів з високою посадкою або ж до спідниці та довгого пальто.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Біла водолазка - це вдала інвестиція у повсякденний гардероб. Завдяки універсальному кольору така модель не буде суперечити офісному дрес-коду, а в комплекті з зеленими брюками і, наприклад, бежевим взуттям допоможе скласти більш розслаблений образ.

Фото: pinterest.com

Щоб створити стильний лук, можна одягти світлу водолазку, картату сорочку і брюки з високою талією,а доповнити образ грубими черевиками і капелюхом.

Фото: pinterest.com

Також ви можете підібрати водолазку з яскравими геометричними деталями. Така річ розбавить ваш повсякденний образ.

Фото: pinterest.com

На весняно-літній сезон можна купити напівпрозору водолазку. Відзначимо, що під таку модель необхідно ретельно підбирати нижню білизну.

Фото: pinterest.com

Червона водолазка буде ідеально поєднуватися з міні-спідницею, чорними чобітьми і бордовою сумкою. Такий лук підійде як для ділової зустрічі, так і для побачення.

Фото: pinterest.com

Якщо ви хочете розбавити свій гардероб незвичною водолазкою, виберіть модель у вигляді боді-водолазки або ж з коротким рукавом, з вирізами на спині або рукавах.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії