Лайм

Пара вирішила повторити знамениту сцену з "Брудних танців", але жарт ледь не закінчився трагедією

Дівчина дивом уникла серйозних травм хребта

Після кількох келихів міцного вчителька танців та її хлопець вирішили повторити культову сцену з фільму "Брудні танці", але їхня затія ледь не коштувала дівчині життя, пише NY Post.

Фото: Міллі Сленнетт

25-річна Міллі Сленнетт посперечалася з сестрою, що разом з бойфрендом вони ідеально скопіюють сцену, в якій герой Патріка Суейзі піднімає над головою Дженніфер Грей. Танцівниця з розбігу стрибнула в обійми хлопця, він спробував підняти її паралельно землі, але не втримав: Міллі перекинулася через плече кавалера і приземлилася на голову. На шокуючому відео видно, як її шия і тіло різко зігнулися назад.

На щастя, дівчині вдалося уникнути перелому хребта, і вона досі не вірить своїй удачі.

Фото: сцена з фільму "Брудні танці"

Фото: небезпечне падіння Міллі Сленнетт

"Все пройшло так швидко. Ми випили кілька напоїв, але я думаю, що наявність алкоголю в організмі, можливо, допомогла моєму падінню, бо я була трохи більш розслаблена, - сказала Міллі. - Я все намагалася підняти ноги вище, а потім вони опнилися над моєю головою".

Пізніше дівчина звернулася в лікарню, де цілісність її хребців підтвердила комп'ютерна томографія. Побачивши відео падіння, лікарі здивувалися, що дівчина взагалі може ходити.

"Я знаю, що мені дуже пощастило. Все могло бути набагато гірше. Я могла зламати собі шию або пошкодити хребет. Я могла померти, - каже вона. - Не рекомендую пробувати цей трюк після кількох чарок. Обов'язково спочатку потренуйтеся в басейні або ще десь".

  • Читайте також на theLime, як мешканка США готуючись до свого весілля захотіла зробити незвичайний букет нареченої. Замість традиційних троянд дівчина вирішила зірвати квіти, що ростуть на їхній з чоловіком ділянці. Ось тільки ця ідея закінчилася для неї плачевно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші