Лайм

Вагітна дружина Віктора Павлика розповіла, коли вони планують весілля: Головне завдання - схуднути після пологів

Катерина мріє вдягнути свою головну весільну сукню

Віктор Павлик та Катерина Репяхова готуються до появи на світ їх першої спільної дитини - малюк повинен народитися в червні. Через кілька місяців після пологів пара планує зіграти весілля, адже пишного гуляння у них так і не було.

Торжество мало відбутися 18 серпня 2020 року, але в романтичні плани подружжя втрутилася сімейна трагедія - смерть молодшого сина співака. З новою датою весілля пара майже визначилася. "Планую весілля на листопад в 2021. Може, 4 листопада - день нашого знайомства. 6 років буде", - розповіла Репяхова в Instagram Stories.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина додала, що вона мріє вдягнути свою головну весільну сукню, тому головна мета тепер - схуднути після пологів.

"Мої друзі та рідні так і не побачили мене нареченою. Ось побачать в 2021. Моя основна сукня чекає свого часу", - зізналася дружина народного артиста.

Фото: instagram.com/repyahovakate

55-річний Віктор Павлик та 26-річна Катерина Репяхова офіційно стали сім'єю 29 травня минулого року. Ця дата збіглася з локдауном в країні, тому пара скромно розписалася.

Відсвяткувати цю подію подружжя планували в Дніпрі - рідному місті Каті. День весілля кілька разів переносили. Спочатку закохані планували влаштувати свято 10 червня, проте через карантин гуляння перенесли на серпень. 7 числа помер син Віктора і пара вирішила торжество скасувати.

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Про майбутнє поповнення в родині пара оголосила в цьому місяці. Вагітність Репяхової була запланованою, обоє батьків напередодні проходили обстеження, але зачати дитину вийшло не відразу.
  • Раніше син Віктора Павліка від першого шлюбу розповів про непрості стосунки з батьком. Співак пішов з сім'ї, коли хлопчикові було всього два тижні і довгий час не цікавився його життям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера