Лайм

Творці нового Mortal Kombat показали перші кадри фільму та привідкрили історію головного героя

Через пандемію прем'єра фільму була перенесена на квітень 2021 року

Журнал Entertainment Weekly показав перші кадри нової екранізації Mortal Kombat, а також відкрив історію головного героя, який ніколи раніше не з'являвся у всесвіті MK.

Фільм режисера Саймона Маккуойда повинен був вийти на екрани 15 січня, але зі зрозумілих причин прем'єра була перенесена на 16 квітня 2021 року.

Фото: Entertainment Weekly

Протагоністом нової "Смертельною битви" стане також новий персонаж - Коул Янг, колишній чемпіон MMA, який ніколи раніше не з'являвся у всесвіті Mortal Kombat.

Згідно зі сценарієм, на грудях у Янга є мітка з символом "Смертельною битви", і одного разу вона приведе його до лав учасників бійцівського турніру за Зовнішній світ.

Фото: Entertainment Weekly

Фото: Entertainment Weekly

Про інші світи Янг дізнається після зустрічі з Саб-Зіро, якому належить розшукати та вбити головного героя картини. Також, зазначає джерело, передісторіям Саб-Зіро та Скорпіона буде присвячений окремий епізод екранізації.

Фото: Entertainment Weekly

Фото: Entertainment Weekly

Фото: Entertainment Weekly

Маккуойд не став приховувати, що у фільмі буде багато насильства та крові. Зокрема, з тієї причини, що у фільмі будуть реалізовані легендарні фаталіті із серії однойменних відеоігор.

Кадри нової екранізації "Смертельною битви" також можна побачити в тізері від Warner Bros., в якому компанія згадує головні прем'єри 2021 року. У короткому ролику також зустрічаються фрагменти з фільмів "Загін самогубців: Місія навиліт", "Том і Джеррі", драми "Множинні святі Ньюарка" та інших. Як стало відомо раніше, прем'єри будуть проходити одночасно в кіно та на платформі HBO Max.

  • Тим часом зірка "Гаррі Поттера" Руперт Грінт задумався про завершення кар'єри в кіно. За словами актора, подібні думки вже давно відвідують його, але після народження первістка артист став думати про це частіше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil