Лайм

Накачав наркотиками і зґвалтував: Азія Ардженто звинуватила режисера "Форсажу" Роба Коена

Актриса розповіла про інцидент на зйомках фільму "Три ікси"

Азія Ардженто виступила з серйозним звинуваченням проти режисера фільму "Форсаж" Роба Коена. Актриса, яка була однією з перших викривальниць Харві Вайнштейна, розповіла Variety про інцидент на зйомках бойовика "Три ікси" в 2002 році.

"Я вперше говорю про Коена. Він змусив мене випити ГГБ (гамма-гідроксибутират), у нього була пляшка, - сказала зірка, маючи на увазі анестетик швидкої дії. - У той час я дійсно не знала, що це було. Я прокинулася вранці гола в його ліжку".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від asiaargento (@asiaargento)

Звинувачення Ардженто на адресу Коена також містяться в її майбутній автобіографії "Анатомія дикого серця", яка вийде в Італії 26 січня.

Виступаючи на ток-шоу Verissimo, італійська актриса сказала, що раніше не звинувачувала Коена з різних причин. "Я усвідомила це пізніше, розмовляючи з другом, який відкрив мені очі про цю речовину, - сказала вона. - Я не хотіла створювати ще одну бурю. Але оскільки проти [Коена] виступили дві жінки, в тому числі його дочка, я зважилася" .

У 2019 Коена звинуватили в згвалтуванні жінки без свідомості. Повідомляється, що напад стався в 2015 році після того, як Коен запросив її на ділову зустріч в Манхеттені. Також в 2019 році дочка режисера Валькірія Везерс заявила, що в дитинстві він її розбещував і водив до секс-працівниць.

  • Тим часом племіннику королеви Єлизавети загрожує в'язниця і виселення з родового гнізда: він напав на жінку в своєму замку. Граф визнав провину і вибачився перед постраждалою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ