Лайм

Тьома Паучек заспівав на "Голосі країни", й зібрав вже майже мільйон переглядів: що ми знаємо про блогера з Чернівців

Хлопець став зіркою першого ефіру

В Україні стартував 11 сезон вокального шоу "Голос країни". Одним з найяскравіших учасників першого ефіру став 21-річний блогер Тьома Паучек. Харизматичний хлопець прийшов на проект з відомою піснею "Гуцулка Ксеня" у власному сучасному аранжуванні, і розвернув крісла всіх тренерів.

Оригінальне виконання українського хіта зібрало на YouTube майже мільйон переглядів. Користувачі прийшли в захват не тільки від каверу, але й від приголомшливого вокалу учасника.

Паучек родом з Чернівців, але зараз живе в Івано-Франківську. Хлопець вивчився на автомеханіка, але на життя заробляє блогерством. Рік тому Тьому запросили до колективу блогерів SILIRADA, де тепер він з командою створює кліпи-пародії.

SILIRADA Фото: instagram.com/tyoma_pauchek

Крім цього хлопець записує кавери на популярні пісні. Аранжування для "Гуцулки Ксені" Тьома зробив півроку тому, розповів він в "Сніданку з 1+1". Пісня створювалася у міні-студії, яка знаходится вдома у сусіда хлопця.

На "Голосі країни" Паучек вибрав своїм наставником MONATIK'а - хітмейкер є для нього кумиром. "Це людина, до якої хочеться йти, хочеться бути таким як він. І не просто як співак, але і як людина. Він дуже людяний", - говорить підопічний артиста.

Тема Паучек з тренером Фото: instagram.com/tyoma_pauchek

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також