Лайм

Де в Києві провести День святого Валентина: 7 ідей для двох

Чим зайнятися у святковий день

Уже в найближчі вихідні закохані будуть святкувати День святого Валентина. І якщо ви вже визначилися з тим, що приготувати на десерт, щоб здивувати свою другу половинку, радимо також продумати культурно-розважальну програму. theLime підготував для вас кілька ідей, куди можна відправитися удвох 14 лютого.

ROSHEN Winter Village

Якщо ви хочете провести День святого Валентина активно, вирушайте покататися на каток ROSHEN Winter Village, який знаходиться на Деміївській площі в столиці. Це каток під відкритим небом, а його площа становить 2 тис. кв. м. Якщо ви захочете підкріпитися - поруч є фуд-корт із їжею і гарячими напоями.

ROSHEN Winter Village Фото: facebook.com/roshenwintervillage/

Антон Лаврентьєв & Аліна Астровська "Рівновага"

А якщо ви хочете послухати музику про кохання, вирушайте до Культурного центру Freedom Hall, де 14 лютого відбудеться концерт зоряної пари Антона Лаврентьєва й Аліни Астровської під назвою "Рівновага". До слова, зовсім нещодавно молоді люди, які були ведучими популярного тревел-шоу "Орел і решка", скріпили свій союз узами шлюбу.

Антон Лаврентьєв і Аліна Астровська Фото: instagram.com/alina_astrovskaya

The Stand Up. Love Edition

Якщо ж ви хочете провести час весело, вирушайте на шоу The Stand Up. Love Edition, яке пройде в концертному залі готелю "Турист" (м. "Лівобережна"). Гостей чекають виступи Павла Острикова, Артура Петрова, Макса Коновала, Льоші Ральнікова, а також ведучого Френка.

Фото: pixabay.com

"Джульєтта і Ромео"

Що може бути більш романтичним, ніж подивитися 14 лютого кращу в світі історію про кохання? Шекспір написав цю п'єсу в 1595 році, але вона не втрачає актуальності навіть у наш час. А для того, щоб насолодитися нею, потрібно просто відвідати Національний академічний театр ім. Л. Українки.

"Джульєтта і Ромео" Фото: rusdram.com.ua

"Любов це ..."

Якщо ж ви давно не були в кіно, вирушайте на показ спеціальної програми до Дня всіх Закоханих - "Любов - це ...". Це збірка із 8 короткометражних фільмів про кохання на будь-який смак, які нікого не залишать байдужим.

"Любов це ..." Фото: kinofilms.ua

Майстер-клас із живопису

Якщо ви хочете подарувати своїй другій половинці творчий вечір, вирушайте в арт-студію "Ліхтарик", що знаходиться недалеко від ботанічного саду на Печерську. У неділю, 14 лютого, тут пройдуть відразу кілька майстер-класів: ви можете навчитися малювати рідким акрилом, за допомогою техніки ебру (живопис на воді), створювати малюнки на одязі та аксесуарах, познайомитися з кавовим живописом і малювати олійними фарбами.

Фото: pixabay.com

Прогулянка центральними вулицями Києва

Якщо ви втомилися від суєти і великої кількості людей довкола, пропонуємо вам відправитися на прогулянку центром Києва - якщо, звичайно, вас не будуть бентежити погодні умови.

Свій маршрут почніть із Маріїнського парку і Паркового мосту, який у народі називається мостом закоханих - тут можна загадати бажання і, можливо, саме в День закоханих воно матиме особливу силу. Далі зійдіть до Арки дружби народів, потім пройдіться по новому пішохідному мосту. Ось ви вже на Володимирській гірці. Звідси прогуляйтеся до Михайлівської площі та Михайлівського собору, а потім тримайте шлях на Софіївську площу. Якщо ви ще не втомилися, можна згорнути і пройтися по Пейзажній алеї або Андріївському узвозу. Закінчити вашу прогулянку можна на Контрактовій площі в одному із затишних ресторанчиків.

Міст закоханих Фото: facebook.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення