Лайм

Актрису "Мандалорця" Джину Карано звільнили з серіалу після публікації в соцмережах

Доля її персонажа Кари Дюн залишається невідомою

Боєць ММА, модель і актриса Джина Карано, яка грала в "Мандалорці" Кару Дюн, звільнена з серіалу після неоднозначного політичного висловлювання в Instagram, пише THR.

Фото: Джина Карано в серіалі "Мандалорець"

Користувачі соцмереж і деякі американські ЗМІ трактували пост Карано як порівняння республіканців з євреями під час Голокосту.

"Євреїв били на вулицях не нацистські солдати, а їхны власні сусіди. Навіть діти, - йдеться в нині видаленый публікації. - Оскільки історія відредагована, більшість людей сьогодні не розуміють, що перш ніж нацисти схопили тисячі євреїв, уряд спочатку змусив їх сусідів ненавидіти їх просто за те, що вони євреї. Хіба це відрізняється від того, щоб ненавидіти когось за їхні політичні погляди?"

Реакція Lucasfilm не забарилася після скандального поста і негативної реакції в соцмережах. "Вони протягом двох місяців шукали причину, щоб її звільнити, і сьогоднішній день став останньою краплею", - повідомило THR джерело.

"Джина Карано зараз не працює в Lucasfilm, і немає ніяких планів щодо того, щоб вона працювала у майбутньому, - йдеться в заяві представника студії. - Проте її пости в соціальних мережах, що порочать людей на підставі їхньої культурної та релігійної ідентичності, огидні і неприйнятні".

Карано дотримується консервативних політичних поглядів і не вперше опиняється у центрі скандалу. У листопаді 2020 року актриса "Мандалорця" в Twitter висміювала носіння масок під час пандемії, а в іншому пості припустила, що результати президентських виборів у США були підтасовані.

Персонаж Карано Кара Дюн була улюбленицею серед шанувальників "Мандалорця". Згідно інформації інсайдерів, Lucasfilm планували присвятити їй окреме шоу на Disney +. Після скандальних твітів студія відмовилася від цих планів, а публікація поста про нацистів вичерпала терпіння босів.

  • Тим часом Шая ЛаБаф після скандалу з абьюзом у стосунках зробив перерву в кар'єрі і вирушив на лікування у стаціонарі. Актор скаржився на алкоголізм і невмотивовану агресію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину