Лайм

Можете відписатися, закрити вуха або очі: Полякова відповіла на критику через поведінку в ефірі

Співачка анонсувала прийом у психотерапевта в прямому ефірі Instagram, але він виявився черговим жартом

Після низки скандалів через поведінку та слова Олі Полякової в ефірі шоу "Маска", які порахували некоректними, "суперблондинка" записала чергове відеозвернення та заявила, що вона - "така, яка є". Всім, кого це не влаштовує, співачка запропонувала відписатися від неї в соцмережах або перестати дивитися телепередачі за її участі.

Нове відео з'явилося в Instagram Полякової, яка оголосила, що проведе прийом у психотерапевта в прямому ефірі, щоб її підписники теж могли докопатися до суті проблем, які виникли довкола неї. Насправді ж співачка зідзвонилася з коміком Євгенієм Сморигіним, актором студії "Дизель Шоу", після чого пара почала жартувати про поведінку Полякової та тролити хейтерів артистки.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Оля Полякова (@polyakovamusic)

Закінчити ефір Полякова вирішила монологом про хейтерів та свою поведінку в соцмережах і ефірах. "Я така, яка є: десь груба, зухвала, неадекватна, хвора на голову, нахабна... Різна, - вказала співачка. - Якщо вам не подобається, ви можете не дивитися. Можете відписатися від мене в соцмережах, закрити вуха та очі, коли мене показують по телевізору. Я не зобов'язана всім подобатися".

Фото: Instagram / Оля Полякова

У своєму зверненні Полякова також заявила, що хейт у соцмережах її зовсім не турбує, адже її аудиторія нібито складається з більшого числа людей, які "вміють відрізнити щирість від фальші" та завжди прийдуть на її концерти.

  • Критика на адресу Олі Полякової з'явилася в мережі після 2-го випуску шоу "Маска" на каналі Україна. В одному з фрагментів ефіру співачка доволі грубо висловилася про свою колегу - Камалію, яку назвала "великою, цицькастою і з товстими ногами". Вже в наступному випуску Полякова невдало пожартувала над Тіною Кароль, і назвала артистку "плакальницею на похоронах", не подумавши про те, як цей жарт пролунає після смерті чоловіка Кароль від онкологічного захворювання.
  • Незабаром після ефіру Полякова записала звернення до глядачів шоу та Тіни Кароль. Співачка вибачилася за поганий жарт, а також закликала авторів передачі стежити за контентом, який може викликати непорозуміння і стати причиною подібних ситуацій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу