Лайм

"Квартал 95" передбачив слізну промову Оксани Марченко ще в 2014 році: в мережі згадали пародію

Збіг?

У соцмережах згадали пародію студії "Квартал 95" на телеведучу Оксану Марченко - відео здалося глядачам дивно схожим на відеозвернення знаменитості, яким вона заступилася за чоловіка, Віктора Медведчука, і заявила про своє приєднання до партії ОПЗЖ.

В "Кварталі" Оксану Марченко спародіювала актриса Олена Кравець. В образі ведучої прогнозу погоди вона дуже переживає за долю всієї України. "Я не можу дивитися, як нашу Україну намагаються роздербанити без нас", - нібито говорить у сценці дружина Медведчука. Пародія вийшла на екрани в 2014 році.

Раніше стало відомо, що санкції щодо політичного діяча та лідера партії ОПЗЖ Віктора Медведчука зачепили і його дружину, колись популярну телеведучу Оксану Марченко. Зірка телевізійних шоу заступилася за чоловіка, розкритикувала дії влади та анонсувала своє приєднання до партії.

За словами телеведучої, до прийнятих санкцій вона була дружиною, другом, тилом та матір'ю дітей Віктора Медведчука. Тепер же влада України нібито змусили її взяти "політичну зброю", щоб стати поруч з її чоловіком і йти до спільної мети одним фронтом.

  • На початку лютого Оксану Марченко внесли до бази добровольчого центру "Миротворець". Телеведучій закидають спонсорування терористів на сході України та заперечення російської агресії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита