Лайм

Син Усами бен Ладена захопився малюванням - пейзажі допомагають йому боротися з травмами дитинства

Знайти себе чоловікові допомагають пензлі та фарби

Четверта за віком дитина Усами бен Ладена, засновника ісламістської терористичної організації "Аль-Каїда", захопився живописом. В інтерв'ю виданню Vice 39-річний Омар бен Ладен зізнався, що пейзажі допомагають йому боротися з травмами дитинства.

Омар бен Ладен у 2008 році Фото: Getty Images

Художні здібності чоловік нібито успадкував від своєї матері - членів родини по її лінії він назвав дуже творчими людьми. Омар любив малювання з дитинства і добре пам'ятає, як малював батьківських коней. За останній рік він написав понад десять картин. Нове хобі нагадує Омару "єдиний щасливий момент" безтурботних років, коли одну з його дитячих картин повісили в класі місцевої школи.

Говорячи про батька, Омар зізнався, що ніколи не був з ним близьким - той запам'ятався йому суворим тираном, який бив своїх дітей. За словами чоловіка, він досі бореться з посттравматичним стресовим розладом і біполярним розладом, але знайти себе йому допомагають пензлі й фарби.

Фото: Омар бен Ладен / Vice

У 2000 році Омар пішов з "Аль-Каїди". Тоді йому було 18 років, і він вирішив, що не хоче брати участь у вбивствах мирних жителів. У наступні роки чоловік неодноразово засуджував теракти в США 11 вересня 2001 року, відповідальність за які взяло на себе угрупування його батька.

Як зауважив Омар, він завжди засуджував діяльність і жорстоку ідеологію Усами, але ніколи не думав про те, щоб змінити прізвище. Навпаки, чоловік прагнув показати, що її може носити не тільки терорист.

Фото: Омар бен Ладен / Vice

Сьогодні чоловік живе з дружиною в Нормандії.

Про особисте життя Усами бен Ладена відомо мало. За різними оцінками, у нього було від 20 до 26 дітей. У 2011 році засновник "Аль-Каїди" був убитий в ході спецоперації американських військових у Пакистані.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа