Лайм

Жінка прибирала у дворі і знайшла моторошний надгробок 19 століття

Могильний камінь належав трьом маленьким дітям

Мешканка Юти Еліза Арман вирішила прибрати у дворі нового будинку, але за гаражем її чекав страшний сюрприз - могильний камінь родом із 19 століття, пише CNN.

Арман купила будинок у Солт-Лейк-Сіті в лютому. Місто було засипане снігом, і вона не бачила у дворі старого каменю аж до весняного потепління. На ньому жінка прочитала імена трьох дітей, двоє з яких - близнюки, які померли взимку 1898 і 1899 років.

Фото: CNN

Хоча жінку злякала знахідка, вона провела невелике розслідування і розкрила таємницю старого надгробку. Виявилося, що могила дітей знаходиться на кладовищі Маунт-Олівер на іншому кінці міста. Сусіди розповіли Арман, що у старої власниці будинку було те ж дівоче прізвище, що й у дітей. Вона виявилася племінницею малюків, яким на момент смерті було менше трьох років.

Арман хотіла повернути надгробок на кладовище, проте на його місці вже встановлено новий пам'ятник. Не знаючи, як позбутися страшної знахідки, жінка зв'язалася з місцевими групами по збереженню історичної спадщини. Однак поки знайти могильному каменю нову домівку так і не вдалося.

  • Жінка зробила тест ДНК для пошуку родичів і дізналася страшну правду про біологічного батька. Він виявився вбивцею у бігах, і його злочин вражає жорстокістю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності