Лайм

На ведучого каналу ESPN у прямому ефірі впала декорація: обійшлося без травм, але відео не для людей зі слабкими нервами

На щастя, ведучий відбувся лише синцем та ґулею

Ведучий спортивного телеканалу ESPN Colombia Карлос Ордус як завжди прийшов на прямий ефір, але піти самостійно зі студії вже не зміг. Під час трансляції на Ордуса звалилася важка декорація і притиснула його до столу. Колеги чоловіка були змушені піти на рекламу.

Як зазвичай буває з курйозними відео, запис зі студії став вірусним у соцмережах, і тільки в Twitter зібрав понад мільйон переглядів. Люди занепокоїлися станом ведучого, так як удар декорацією здається доволі жорстким.

Незабаром Ордус повідомив фоловерам, що з ним все добре, серйозних травм він не отримав. "Дякую всім, хто писав і підтримував після цього казусу, - написав він у Twitter. - Зі мною все добре - тільки синець і ґуля на носі, жодних переломів".

  • Дивіться також на theLime, як молодий політик занудьгував на Zoom-конференції, і почав гратися запальничкою. Так на камеру потрапив найгарячіший епізод його кар'єри. На щастя, хлопцеві вдалося уникнути серйозних травм.
  • А ось історія про те, як іспанський журналіст Альфонсо Мерлос потрапив у дуже незручну ситуацію під час прямого ефіру, який проводив просто з дому. Поки він впевнено спілкувався з ведучим місцевого каналу, позаду журналіста раптом з'явилася напівгола дівчина, про яку він геть забув.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео