Лайм

Мати Ілона Маска похвалила прогресивних українок, які стають сильнішими

Мей Маск у захваті від наших жінок

72-річна Мей Маск, мама мільярдера та винахідника Ілона Маска, вперше відвідала Україну чотири роки тому. Тоді вона познайомилася з багатьма українками, які справили на неї враження. Сьогодні, через кілька років, модель тепло відгукується про нашу країну, а жінок називає прогресивними.

12 березня знаменитість стала гостею "Сніданку з 1+1", вийшовши на відеозв'язок з Лос-Анджелесу. У короткій розмові Мей розповіла про свою книгу "Жінка, яка має план. Життя, повне пригод, краси та успіху" та поділилася враженнями про Україну. Вона зізналася, що досі захоплена українськими жінками.

Фото: instagram.com/mayemusk

"Я познайомилася з багатьма українськими жінками. Вони були щасливі, стильні, розумні, впевнені в собі. Мені було дуже приємно спостерігати за тим, що українські жінки стають все краще, сильніше та демонструють прогрес у своєму житті", - сказала мама Ілона Маска.

Мей Маск - одна з найуспішніших та відомих вікових моделей. У віці 69 років вона стала обличчям косметичної компанії Cover Girl, знімалася для обкладинок Elle, Time, New York Magazine, Vogue, Harper's Bazaar і L'Officiel. Сьогодні їй 72 і її кар'єра досі розвивається. На додаток до модельного бізнесу мама Ілона Маска веде діяльність у сфері дієтології та пише книги.

  • Раніше Мей Маск відверто розповіла про нещасливий шлюбі з інженером Ерролом Маском. 72-річна модель зізналася, що чоловік завжди був агресивним, бив її навіть під час вагітності, а після розставання погрожував й переслідував з ножем.
  • Дивіться також на theLime стильну фотосесію мами Ілона Маска, автором якої виступила український фотограф Саша Самсонова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК