Лайм

Переможець лотереї загубив квиток на мільйон доларів, але удача від нього не відвернулася

У пориві радості чоловік ледь не втратив шанс на багатство

Американець виграв у державній лотереї більше мільйона доларів, але мало не втратив заповітний приз, коли ненадовго загубив свій квиток, пише NY Post.

Нік Слаттен з містечка Спарта в штаті Теннессі купив лотерейний квиток 10 березня, і наступного дня дізнався, що виграв 1 млн 178 тис. доларів. Окрилений, він одразу ж поспішив на роботу до своєї нареченої Мішель, щоб розповісти про величезне везіння. Залишок дня чоловік у піднесеному настрої виконував доручення родини, але під вечір зрозумів, що у нього більше немає квитка.

Фото: Wikimedia

Слаттен перерив усі речі, перевернув салон автомобіля догори дном, але ніде не міг знайти квиток. Зневірившись, він почав об'їжджати всі місця, де був протягом дня, як раптом побачив заповітний клаптик паперу на стоянці магазину автозапчастин, куди їздив із братом. Квиток лежав на землі поруч із водієм іншого автомобіля, але той, на щастя, не звернув на нього уваги.

"Це квиток на мільйон доларів, і хтось переступив через нього", - зазначив Слаттен.

Після своєї великої перемоги чоловік і його наречена продовжать працювати, а виграш витратять на будинок, більш якісні автомобілі та інвестиції. Тепер вони сподіваються прожити життя без особливих турбот.

Жінка 19 років літала по світу "зайцем", і зуміла проникнути на 30 з гаком авіарейсів. Але все хороше колись закінчується, як і її везіння.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми