Лайм

Переможниця "Холостяка" вийшла заміж за чемпіона світу з покеру: як склалася доля Анни Селюкової

Дівчина також стала співзасновником бренду одягу

У 2014 році шанувальники реаліті-шоу про кохання "Холостяк" спостерігали за тим, як свою другу половинку шукав бізнесмен Костянтин Євтушенко. У фіналі він обрав Анну Селюкову, однак ця пара навіть не намагалася побудувати стосунки після закінчення шоу. theLime вирішив згадати їх історію і дізнатися, чим дівчина займається сьогодні.

Анна Селюкова (2014) Фото: stb.ua

В останньому епізоді шоу Костянтин Євтушенко обирав між Анною Селюковою і Анаїт Адамян, яка не приховувала своїх почуттів до нього. Незважаючи на те, що Анаїт сподобалася мамі холостяка - вони відразу знайшли спільну мову і потоваришували, він віддав перевагу веселій та навіженій Анні. Як він зазначав в одному з інтерв'ю, що з цією дівчиною він "знаходиться на одній хвилі". Втім, після закінчення шоу пара навіть не намагалася побудувати стосунки.

Анна Селюкова і Костянтин Євтушенко Фото: скріншот програми на каналі СТБ

Практично відразу після завершення трансляції шоу на ТБ шанувальників приголомшила новина - холостяк одружився. І не на переможниці проекту, а на олімпійській чемпіонці з семиборства Наталії Добринській.

Весілля Костянтина Євтушенко і Наталії Добринської (2014) Фото: instagram.com/p/CA_ENryHe6h

Пізніше стало відомо, що Євтушенко познайомився з нею ще до участі в "Холостяку", але не став відмовлятися від шоу. Стосунки пари розвивалися дуже стрімко: 1 червня 2014 року вони відсвяткували весілля, а 9 грудня того ж року у них народився син Дерек. На сьогоднішній день Костянтин і Наталя щасливі у шлюбі та виховують трьох дітей.

Костянтин Євтушенко з дружиною і трьома дітьми (2020) Фото: instagram.com/dobrynska.n

Переможниця шоу Анна Селюкова теж практично відразу влаштувала своє особисте життя - її обранцем став чемпіон світу з покеру Євген Качалов, який ще в дитинстві емігрував з батьками до Америки. Як відомо, він почав грати ще в 2003 році і на його рахунку десятки перемог у найбільших турнірах планети. Качалов є членом команди PokerStars Pro і єдиним українським гравцем у команді.

Анна і Євген Фото: instagram.com/anna_selyukova

Познайомилася пара в США, коли Анна приїхала в гості до спільних знайомих.

Анна і Євген Фото: instagram.com/anna_selyukova

"Женя - прекрасний! Він розумний, мені з ним легко, цікаво, і він простий в спілкуванні. Ми з ним весь час дурачимося, і у нас вже є багато моментів, які розуміємо тільки ми вдвох. Нам дуже добре разом", - розповідала Селюкова в одному з інтерв'ю.

Анна Селюкова з коханим Фото: instagram.com/anna_selyukova

Їх спілкування дуже швидко переросло з дружнього в романтичне. Незабаром Євген познайомив Анну зі своїми батьками, а також приїхав до неї в Україну, щоб побачити і її рідних.

Анна Селюкова з коханим Фото: instagram.com/anna_selyukova

Однак скріплювати узами шлюбу свої відносини пара не поспішала. Як зазначила Анна в одному з інтерв'ю: "Коли ми тільки познайомилися і гуляли в Нью-Йорку, Женя розповідав, що ніколи не одружиться, а якщо і одружується, то в років 45, і тільки з шлюбним контрактом."

Весілля Анни Селюкова і Євгена Качалова Фото: viva.ua

Весілля пари відбулася влітку 2018 року. На свято, яке проходило в одному із заміських комплексів під Києвом, було запрошено близько 75 осіб. Всі турботи взяло на себе івент-агентство, а наречений і наречена насолоджувалися приємною атмосферою.

Анна Селюкова у весільній сукні Фото: viva.ua

Селюкова змінила за вечір два вінчальні вбрання: для виїзної церемонії вона обрала довгу білу сукню в підлогу, яка вигідно підкреслила її фігуру, а пишну фатінову спідницю з піджаком вона одягла вже на вечірку.

Анна Селюкова Фото: viva.ua

Зазначимо, що за ці роки Селюкова також змогла реалізуватися і в професійній сфері. Як відомо, ще до шоу вона була приватним підприємцем. Після "Холостяка" вона хотіла створити навчальні курси по стилю та макіяжу. На сьогоднішній день вона є співзасновником бренду одягу Cabanchi.com.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Селюкова (@anna_selyukova)

У своєму Instagram Анна Селюкова ділиться фото з численних поїздок і подорожей по всьому світу.

Анна Селюкова Фото: instagram.com/anna_selyukova

Вона часто публікує фото в купальниках і відкритих нарядах, демонструючи підтягнуту фігуру.

Анна Селюкова Фото: instagram.com/anna_selyukova

У лютому цього року Селюкова відсвяткувала 37-річчя. Свій день народження дівчина зустріла в Домінікані, про що написала пост в мережі зі своєрідним підбиттям підсумків.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Селюкова (@anna_selyukova)

  • Тим часом в Україні йде вже 11-й сезон "Холостяка". У четвертому випуску шоу покинули двоє претенденток на серце Михайла Заливако.
  • Раніше ми розповіли, як родич Єлизавети II став "Холостяком" в Україні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії