Лайм

47-річна акторка "Району Беверлі-Хіллз" стане мамою вшосте. Якщо це не жарт, звичайно

Зірка показала кругленький живіт

Американська акторка Торі Спеллінг, відома за роллю Донни в серіалі "Беверлі Хіллз, 90210", повідомила, що знову вагітна. Якщо це не жарт, то 47-річна знаменитість стане мамою вже вшосте.

На сторінці зірки в Instargam з'явився знімок , на якому вона демонструє свої нові форми. Торі стоїть у короткому топі та розхристаному халаті, взявшись руками за оголений округлий животик. "Номер 6", - скромно підписала фото акторка.

Торі Спеллінг Фото: instagram.com/torispelling

Фоловери Спеллінг не зрозуміли, чи є публікація розіграшем або це справжнє оголошення про поповнення в сім'ї. У коментарях написали, що якщо це жарт, то він вкрай невдалий.

"Я дійсно сподіваюся, що ви не використовуєте вагітність як першоквітневий жарт, враховуючи, що так багато жінок хочуть мати хоча б одну дитину. Ви були благословенні п'ятьма, будь ласка, проявіть співчуття. Жартувати тут нічого", - написала одна з дописувачок.

"Якщо це першоквітневий жарт, ганьба вам. Вагітність - це не розіграші!", "Якщо це першоквітневий жарт, то він вкрай неприємний всім тим жінкам, у яких трапляються викидні", "Сподіваюся вона не жартує про вагітність", - пишуть інші.

Зірка "Беверлі Хіллз, 90210" поки ці коментарі залишила без уваги, і шанувальникам залишається тільки чекати.

Торі Спеллінг в шлюбі з актором Діном МакДермотт виховує п'ятьох дітей: 14-річного Ліама, 12-річну Стеллу, 9-річну Хетті, 8-річного Фіна і 4-річного Бо.

Торі Спеллінг з сім'єю Фото: instagram.com/torispelling

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil