Лайм

Двох учасниць "Холостяка" засуджують за дружбу на проекті - дівчата відповіли хейтерам у соцмережі

Глядачі не вірять в дружбу між суперницями

На проекті "Холостяк-11" між Джесікою та Катериною зав'язалася міцна дружба, але глядачі не розуміють, як суперниці можуть дружити, адже вони прийшли боротися за одного чоловіка. Самі дівчата зізнаються, що йдучи на шоу навіть уявити не могли, що зустрінуть тут споріднену душу.

"Я можу вас зрозуміти, коли ви пишете, що дружби на проекті не буває, як можна дружити, коли ви боретеся за одного чоловіка, конкуренція і т д. Адже раніше я, як і більшість вас, думала так само. Але опинившись на проекті, моя думка змінилася", - поділилася Катя в Instagram.

Катерина та Джессіка Фото: instagram.com/ekaterina_zhukk

Учасниця зізнається, що відразу Джессіка їй не сподобалася, але вже дуже скоро вони змогли знайти спільну мову й навіть подружитися. У дівчат знайшлися спільні інтереси, зійшлися життєві пріоритети та цілі.

"Скажу вам так, дружба можлива, при досягненні двома дівчатами певного соціального статусу, впевненості в собі, матеріальних благ, при загальній задоволеності життям, тоді немає заздрості і конкуренція починає прагнути до нуля. Ми адекватно оцінювали ситуацію і обстановку, в якій ми знаходимося, це шоу, а не звичайне життя і розуміли, що за підсумком чоловік буде робити свій вибір, а ми гідно його зможемо прийняти!", - зазначила Катерина.

В кінці поста дівчина написала, що вдячна проекту "Холостяк", що зустріла тут справжню подругу.

Джессіка в свою чергу також висловилася на тему дружби на проекті. За її словами, йдучи на шоу вона очікувала зустріти одних тільки "змій", але тут доля її звела з Катею.

"Підтримка з її боку, поради та гумор не давали нам відчувати конкуренцію на проекті, таке враження що знаю її все життя", - зазначила Джессіка.

Фото: instagram.com/antoniajessica

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.