Лайм

Я щасливий: колишній чоловік Ані Лорак розповів про життя та новий бізнес після розлучення зі співачкою

У житті бізнесмена почалося "перезавантаження"

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, колишній чоловік співачки Ані Лорак, вперше розповів про своє життя та новий бізнес після розлучення з артисткою. Чоловік дав інтерв'ю журналістам каналу Kyiv LIVE, в якому зізнався, що він абсолютно щасливий. Відео бесіди опублікували в YouTube.

"Дуже багато пліток було, - зазначив Налчаджиоглу в бесіді про розлучення з Лорак. - Я не буду виправдовуватися. Було сумно, звичайно. 15 років живеш з людиною, а після певної ситуації, залишаєшся один в іншій країні, куди приїхав заради своєї родини" .

Фото: Instagram / @muratnalca

Зараз в життя бізнесмена багато що змінилося: у нього нові стосунки, новий бізнес, який приносить йому гарний прибуток. "Перезавантаження почалося", - посміявся він.

Незабаром після розлучення зі співачкою Налчаджиоглу створив мережеву компанію, яка продає косметику та супутні товари для дому. Журналістів бізнесмен зустрів у скромному офісі, де працює всього кілька людей.

Крім цього Мурат продовжує займатися концертною діяльністю - організовувати концерти топ-зірок України та Росії в містах Туреччини. За словами бізнесмена, на 2021 рік у нього вже заплановані 35 концертів, серед яких шоу Філіпа Кіркорова, Валерія Меладзе, Поліни Гагаріної та інших.

Чоловік не приховує, що в його житті почалися нові стосунки. Обраницею бізнесмена стала 24-річна візажістка Лілія. Наскільки відомо, це вже третя супутниця після розлучення з Ані Лорак, але, за словами Налчаджиоглу, цього разу у нього "все серйозно".

Фото: YouTube / Kyiv LIVE Новини

Нові стосунки не заважають Мурату підтримувати стосунки з дочкою, 9-річною Софією. "У нас кожен день спілкування, - розповів він. - Щоранку вона надсилає мені голосові повідомлення, на обіді дзвонить мені по відеозв'язку, щовечора теж".

Фото: Instagram / @muratnalca

Все це дозволяє бізнесменові відчувати себе цілком забезпеченим і щасливим. Нещодавно він придбав розкішний спорткар Ferrari, хоча сам вважає себе дуже скромною людиною. "Я щасливий. Моя дочка здорова, я здоровий", - додав він.

  • Раніше Ані Лорак вперше розповіла про роман з Єгором Глібом, який молодший за співачку на 15 років. Кароліна зізналася, де познайомилася з молодим чоловіком і як виникла симпатія.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня