Лайм

Вийшов новий трейлер "Гри престолів", і фани у нестямі від злості - вони намагалися забути провальний фінал два роки

У HBO вирішили відсвяткувати 10-річчя серіалу невиданими матеріалами, але ідея виявилася так собі

Телеканал HBO опублікував невиданий раніше трейлер 8 сезону "Гри престолів", і розлютив шанувальників саги. Адже провальний фінал вийшов на екрани вже два роки тому, і весь цей час вони намагалися його забути.

Як уточнює Collider, цього року творці "Гри престолів" відсвяткують 10-річчя серіалу, і в цьому вони побачили привід поділитися матеріалами, які припадають пилом в архівах. Одним з них став трейлер фіналу, з яким досі категорично не миряться шанувальники.

"Тобто ви не перезніматиме його [8-й сезон]? Якщо ні, то не варто було випускати черговий трейлер до нього, і нагадувати нам про те, що ми хочемо забути", - обурилися в коментарях до ролика.

В YouTube трейлер зібрав майже 4 тисячі дизлайков, адже, як зазначили глядачі, вони вже знають, як "автори зіпсували справді великий серіал".

До 10-річчя серіалу сервіс HBO Max також створив інтерактивну сторінку "Гри престолів" Iron Anniversary, де шанувальники можуть знайти безліч різних матеріалів про сагу, акторів та зйомки.

  • На порталі Metacritic глядацький рейтинг фіналу "Гри престолів" склав лише 4,1 бали з 10-ти можливих. Проте фани все ще сподіваються на Джорджа Мартіна. Фантаст традиційно говорить загадками, але його слова обнадіюють, адже дві нові книги "Вітри зими" та "Мрія про весну" нібито будуть відрізнятися від серіалу HBO.
  • Раніше актори "Гри престолів" зізналися, що підтримали б петицію за новий фінал: розв'язка серіалу розчарувала навіть їх.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil